Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем скорости Шкода Октавия 2 4Х4

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Проблем скорости Шкода Октавия 2 4Х4

Тая кутия трЕбва да я има и в други модели на VAG, така че се разрови във форума на VW. Октавията е на практика Голф. Първата е четвърто поколение, втората е Голф 5. Шестстепенна кутия на предно има и в двата модела.
    Наистина е възможно да е от лагер, т.е. нарушена осева хлабина на вал, което да води до "недовключване" на определени предавки. А щом са го казали и от фирмения, вероятно е така.(Тези сервизи си пазят база данни за такива специфични повреди). И все пак цената ми се вижда висока, и вероятно е с включен труд.
    Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

Благодаря Колега
      Да така е Шкода 2 си е Голф 5 Събрах доста информация ако се случи пак как да постъпя. Оказа се , че от GB може да се намери този капак с лагера на добри пари. Чакам линка да го имам за всеки случай. Още не ме е оставила))
      ''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.

Коментар

По моргите ударени голфове-колкото искаш...
        0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Re: Проблем скорости Шкода Октавия 2 4Х4

Какво стана в крайна сметка колега, как реши проблема, и аз имам същите симптоми

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X