Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Dacia Duster 4x4!!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Dacia Duster 4x4!!

За тази цена (а цената му е потресаваща за нова кола, според мен) си е "екстра" автомобил

Коментар

Първоначално публикуван от creaser Преглед на мнение
      Абе много ги плюят Румънците, ама те пък си се справят отлично Базова версия от 10000 евра! Къде можеш за 20000лв да караш чистак бърсак нов джип и то с доста приличен офф роад
      Тук много се бъркаш Jeep е само един!
      Всичко останоло иска да прилича на Jeep
      LZ1HKW
      Реглаж на преден и заден мост
      My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

Откъде дойдоха тия 109 коня- вирви точно колкото Шкода Мадара с ремарке...
        На сърбела майката му е чесането.
        Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Колко по-високи гуми търпи "Парцала"
          Гледам че на макферсона има място около 6-7 см до подпората на пружината.
          С тези гуми на шосе няма грешка, но се притеснявам че ако го изкарам по каманяците и ще изкриви джанта (издуе гума)
          Резерв от въртящ момент има бая. С тази къса първа, подмяната на гуми с по-високи, би била по скоро положителна. Иначе в момента вдига 15 на първа и трябва да превключиш.
          Притеснението е дали няма да опре отвътре при завой или в калника ???
          Някой да е пробвал или поне да е мерил?

Коментар

Първоначално публикуван от borko_ruse Преглед на мнение
            Откъде дойдоха тия 109 коня- вирви точно колкото Шкода Мадара с ремарке...
            миналата събота неделя ми дадоха един за тест. минах към 500 км с него по всякакви пътища. доста добре си върви, не е като шкода мадара с ремарке, в никакъв случай.

Коментар

Карам Duster от вече 6-7 месеца и съм много доволен от него.
              Вярно първа скорост е МНОГО къса, но пък като включиш 4х4 и блокажа това си става една много добра бавна предавка която ми е помага няколко пъти.
              А на който му пречи това че първа е много къса може да си тръгва директно на втора скорост ( която си го пише и в наръчника, даже за дизеловите 4х4 е ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО)
              В гората се държи доста прилично, за своя клас.
              Когато е само на 4х2 е доста пъргав а и в този режим е само на предно и се управлява доста добре.
              Аз лично съм го "опъвал" до 150-160 км/ч и на тази скорост има някакво лека вибрация ( но на тази скорост кой СУВ не вибрира )

Колега kauftip колко гори вашия !

А по въпроса за Мадарата, не съм карал до сега, но ако и тя се държи така на пътя както "Парцала" ( макар, че според мен са имали предвид "пясъчна буря" ) с най - голямо удоволствие бих си закупил една така да си ходя с нея насам натам
              Последно редактирано от Jango; 20-06-11, 12:54.
              SUZUKI VITARA къса база 1.6 16V
              +359 0878 888 874
              ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА ; A1, (Rh+)

Коментар

вибрацията може да е и от разбалансирана гума... но така или иначе, 150-160 не е скоростта, предвидена за такъв автомобил...
                колко км пробег имате с дъстъра и какъв е горе-долу разхода...
                помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
                  вибрацията може да е и от разбалансирана гума... но така или иначе, 150-160 не е скоростта, предвидена за такъв автомобил...
                  Минал съм около 5000 км. и най малкия разход който ми даде е 8.7/100. бензин
                  Техниката в ръцете на дивака е парче желязо.
                  Dacia Duster 4WD

Коментар

Гумите излизат от гумаджийното и пак я има тази вибрация.
                    Имаме изминати към 7-8хил. км. и най малкия разход който съм засичал на сто е около 6.5 на дълго, но този който карам аз е Дизел .
                    +359 0878 888 874

Коментар

най-малкият разход е едно, а реалният градско / извънградско/ магистрала... съвсем друго... под или над 10/100 е разходът на бензиновия... щото аз "джипка" със среден разход 12-13/100 си имам и сега, пък е доста по-голям и мощен от Дъстър-а
                      помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

най-малкият разход е едно, а реалният градско / извънградско/ магистрала... съвсем друго... под или над 10/100 е разходът на бензиновия... щото аз "джипка" със среден разход 12-13/100 си имам и сега, пък е доста по-голям и мощен от Дъстър-а
                        Градско според компа, 9.4-9.6 зависи и колко натискаш педала.
                        А разхода 8.7 беше смесен при обиколка около страната при преход около 1000 км.
                        Техниката в ръцете на дивака е парче желязо.
                        Dacia Duster 4WD

Коментар

Няко ще идва ли на събора със свията Дачия ???
                          Не за друго ами да си направим ДАЧИЯ ЛАГЕР
                          +359 0878 888 874

Коментар

Какъв събор, колеги? Кога и къде?
                            Вече месец мина и 2700 км, откакто подкарах един 4х4 110 дци.
                            За този месец видях десетки Дъстъри по пътищата. Това ми харесва все повече, а самият Дъстър е перфектен, особено и разхода му в периода на разработка - 5,3-5,4 извънградско. Всъщност, мога да приложа линк към моята тема от Дачия-форум с пълно представяне от всички изминати километри, ако му е интересно и полезно на някой.
                            Последно редактирано от kauftip; 28-08-11, 23:59.
                            Dacia Duster 110 dCi 4WD

Коментар

Първоначално публикуван от kauftip Преглед на мнение
                              За този месец видях десетки Дъстъри по пътищата. Това ми харесва все повече, а самият Дъстър е перфектен, особено и разхода му в периода на разработка - 5,3-5,4 извънградско. Всъщност, мога да приложа линк към моята тема от Дачия-форум с пълно представяне от всички изминати километри, ако му е интересно и полезно на някой.
                              Колега ама ти сериозно ли бе ?!
                              ето ти линк към темата, дано се вместиш и дойдеш да се видим
                              http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...d.php?t=121029

Аз може би ще съм с единствената Дачия
                              +359 0878 888 874

Коментар

Първоначално публикуван от kauftip Преглед на мнение
                                Мисля ще е интересно, а и полезно да дадеш линк към темата си в Дачия форума, стига да не е в противоречие с правилата на този форум.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X