Обява
Свий
Няма добавени обяви.
ГАЗ 69 КОЙ,КАКВО И КАК
Свий
X
-
До: ГАЗ 69 КОЙ,КАКВО И КАК
Прозореца не е ли от Чавдар?Браво за машината.Първоначално публикуван от panjeto71 Преглед на мнениеЕ аз ползвам само мостовете и раздатката на ГАЗ 69......
Приемам коментари...
Преди имах раздвоение на личността, но сега взимаме хапчета и сме много добре.
Коментар
-
Имаш набито окоПървоначално публикуван от Drugarq Преглед на мнениеПрозореца не е ли от Чавдар?Браво за машината.
"Винаги правя това, което не мога, за да мога да се науча да го правя. "о8894оЗ81З
Коментар
-
на едната снимка машината е с десен волан,а на снимката с ифовия мотор е с ляв волан.Как да разбирам това-различни машини ли са.Ето и от мен самоделка на базата на ГАЗ 69:Първоначално публикуван от panjeto71 Преглед на мнениеИмаш набито око
Чавдар Владимиров
0887/912075
Ленд Ровър Диско 1
Самуад в проект
Коментар
-
Има разлика!На командирския(ГАЗ69А)вратата е по широка с няколко сантиметра(4,5см.)и не могат да се заменят без рязане .Широката може да стане тясна лесно, като се среже през средата.Тази за текезесареца(ГАЗ69) може да се разшири с парче от друга ,но пак трябва да се реже през средата.Руснаците гледам ,че така си разширяват тясната шофьорска врата при ГАЗ69.Първоначално публикуван от Nik Преглед на мнениеИскам да попитам дали има разлика във вратите левите (предната) на Газ69A и 69, като размер
ГАЗ69,Fiat Dukato maxi бордово 3,40м.Omai4x4 тристранен самосвал и Витара в проект!
Коментар
-
С ифовия мотор е чист УАЗ.Първоначално публикуван от чаро 4х4 Преглед на мнениена едната снимка машината е с десен волан,а на снимката с ифовия мотор е с ляв волан.Как да разбирам това-различни машини ли са.Ето и от мен самоделка на базата на ГАЗ 69:"Винаги правя това, което не мога, за да мога да се науча да го правя. "о8894оЗ81З
Коментар
-
Първоначално публикуван от panjeto71 Преглед на мнениеС ифовия мотор е чис УАЗ.
E почти няма разлика
Случайни хора УАЗ не карат
Коментар
-
И проблема с джека е изгладен!Отдавна бях планирал да направя преграда и времето й доиде!След дълго мерене и преценяване,се оказа ,че мястото на крика е зад седалките.Наложи се да го поотрежа малко (10см)дано не е фатално,но мисля се получи добре
.Преградата я демонтирах от другия ми джип(пак ГАЗ69),преработих я ,може да се демонтира за 5мин.Захваната е към купето с 5 болта ф 10мм,три в пода и два в горния край.Цялата процедура ми отне 2-3 дни

,но си заслужава
.Поздрави!
ГАЗ69,Fiat Dukato maxi бордово 3,40м.Omai4x4 тристранен самосвал и Витара в проект!
Коментар
-
Кажете къде в София гресират?
В Пловдив има две автомивки за тирове и камьончета,където имат ел.гресьорка и като ти измият джипчето срещу скромна сума я и гресират.
Та въпроса ми е тук има ли нещо подобно някъде?Густо майна , пътят свърши !!!
Коментар
-
-----------------------------------------------------------------------Първоначално публикуван от e100 Преглед на мнениеКажете къде в София гресират?
В Пловдив има две автомивки за тирове и камьончета,където имат ел.гресьорка и като ти измият джипчето срещу скромна сума я и гресират.
Та въпроса ми е тук има ли нещо подобно някъде?
Брат, намери ли си главина? Ако не си пиши на л.с....ще сменям задните и ако искаш - едната е твоя!
Поздрав!Да живей куманизъма!
Коментар
-
След остирят завой от Дървеница към Младост, на около 300м. в дясно, първата мивка. Гресиране на точка по спомен 1-2лв.Първоначално публикуван от e100 Преглед на мнениеКажете къде в София гресират?
Та въпроса ми е тук има ли нещо подобно някъде?
Коментар
-
Ей благодарско за инфото.Първоначално публикуван от rumy Преглед на мнениеСлед остирят завой от Дървеница към Младост, на около 300м. в дясно, първата мивка. Гресиране на точка по спомен 1-2лв.
Дано се срещнем да почерпя!
Още веднъж Благодаря!Густо майна , пътят свърши !!!
Коментар
-
Дайте акъл.Кажете как да разглобя предното стъкло.Под разглобяване имам предвид изваждането на стъклото от рамката. Рамката със стъклото е свалена ,развити са петте болтчета ,но рамката е като залепнала.Най вероятно никога не е отваряна и гумените подложки са се скапали и залепнали.Опитах леко да напъна да махна разглобяемата рамка ,но уви и по-силно като напънах не мърда. Та кажете има ли някаква тънкост при разглобяването.И ако някой случайно се чуди защо правя това упражнение - ръждата м/у рамката и стъклото.
Вижте и къде си боднах лопатата на предния капак.Стана много аеродинамична.Густо майна , пътят свърши !!!
Коментар
-
Ми то ако гумата е прилепнала плътно отвътре, може и ръжда да няма кой знае колко. Иначе, ако си сигурен, че нищо не задържа рамката, може да се пробва да се освободи с подпъхване на различни места внимателската като се пази стъклото.Първоначално публикуван от e100 Преглед на мнение,но рамката е като залепнала.Най вероятно никога не е отваряна и гумените подложки са се скапали и залепнали.
Друга идея - нещо да се пробва с леко нагряване, ама пак има риск за стъклото.
Друго лично аз не се сещам.БИО пчелен мед и пчелни продукти
0888 66 59 73
Коментар
-
Ръжда има в долната част на рамката отвътре и отвън.И няма начин да няма ,защото там се стича водата отпред и конденза отвътре/а годинките са доста/.Подпъхвах яко ,но никакво мърдане ,направо работата отиваше на чупене на стъкло.Затова питам дали няма някаква тънкост,или просто идея?!
В крайна сметка май няма да го отварям.Почистих ръждата в дълбочина м/у рамката и стъклото.Изрязах колкото можах от скапаните гуми,мажа с антикор,грунд и се чудя силикон ли да сложа ,или ???
Ако някой има идея и може да помогне ще съм благодарен.Густо майна , пътят свърши !!!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Коментар