Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Газ 69 +/-

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Спорет мен не е точно така!Не е чак толкова лека!По проблемно е ако си на наклон и искаш да тръгнеш назад по наклона ногоре!Тогава може би ще ти потрябва двойно!Но ако си го качваш точно няма много голям проблем!Стига да не говорим за някакви истински искачвания!
    https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

здравеите хора,намерих си един джип газ 69 с четири цилиндров перкинс на него,твърд таван,две врати разглобен преден диф.но пък собственика казва че всички чаркове си ги има,сменяли са касетата само.някои може ли да даде инфо за размера и броя на болтовете за закрепване на главината и полуоската към корпуса на диференциала и някави коноси на кормилната уредба липсват благодаря
      бързай бавно за да стигнеш на време

Коментар

Стават мисля и от УАЗ.Двигателя не става по баир 50 надолу пак 50.Болтовете са 5/10мм а на капачката са 6.

Коментар

Забелязвам че при ГАЗ69 чупенето на зъбното колело което е най-горе в раздатачната кутия е хронично заболяване. Някой от вас сблъсквал ли се е с този проблем и може ли да посочи конкретна причина и ситуация при която това се се случило. Например (оставих я без масло дълго време, карах я с кал) или (вързах джипа за 100 годишен бор и се опитвах да го изкореня но не стана, счупи се) за нещо такова става въпрос. Забелязвам че последните две години се изкупиха десетки такива колела и почвам да се чудя къде е проблема в раздатките или в задкормилните устройства. Най лошото е че колелата свършиха и не знам от къде ще се купуват за напред. Прилагам и схема на кутията за подсещане (малкото колело най-горе #38 )

http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Най-вероятно от задкурмилно устройство.

От какво се чупи най-често раздатка без междуосев диференциал? Всички в този сайт трябва да знаят отговора мисля. Просто не трябва да се напъва двойното при добро сцепление на всички колела, паразитната мощност просто няма къде да отиде.
            Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Това е твърдение от учебник, така е, но аз искам да знам конкретна ситуация в която се е счупило такова колело. Предполагам че не го казваш от личен опит, нали.
              http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Е, ГАЗ 69 не съм имал, признавам, но Вранглер и УАЗ - да. Така че твърдо съм си набил в главата правилана за боравене с PART TIME раздатки. А някои хора ми обясняват как УАЗ-а например на задно вдигал 120 (примерно) а на двойно само 80!!! Направо изтръпвам като ги слушам...Убийци! :x
                Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

До: Газ 69 +/-

Наистина така наречените текезарки са много проходими!С исключително евтин и лесен ремонт.Дядото имаше газ 69 от 4г. и е сменявал по него до този месец само един таралежак и полуоска той е с двигател от жук 2.0 кубика 75к.с Сега е в моите ръце.
                  Беше си мо всичко оригинално но сега има чистачки от Опел вектра оплатнение по вратите пак от опел,кормило,седалки,тапицерия от всякаде,кожа,музика абе одобства които и бяха дефицит.Ако я оплатните навсякаде с оригиналното парно вътре е баня.Планирам и лебетка да и сложа.Ще кача и снимки ако разбера как
                  Car audio & Off road club TETEVEN
                  Jeep Grand Cherokee 5.7 HEMI
                  GAZ 69 0ff Road '76

Коментар

Първоначално публикуван от Ivaylo_Jankov Преглед на мнение
                    Наистина така наречените текезарки са много проходими!С исключително евтин и лесен ремонт.Дядото имаше газ 69 от 4г. и е сменявал по него до този месец само един таралежак и полуоска той е с двигател от жук 2.0 кубика 75к.с Сега е в моите ръце.
                    Беше си мо всичко оригинално но сега има чистачки от Опел вектра оплатнение по вратите пак от опел,кормило,седалки,тапицерия от всякаде,кожа,музика абе одобства които и бяха дефицит.Ако я оплатните навсякаде с оригиналното парно вътре е баня.Планирам и лебетка да и сложа.Ще кача и снимки ако разбера как
                    Хе човече ти малко оплеска работите с тези Оплътнения ,Одобства,и други подобрения!
                    А пък това за оригиналното парно небиваше да го казваш!
                    Радвам се обаче ,че си го наследил,малко само правописа да оправим!
                    С най-добри пожелания!
                    Густо майна , пътят свърши !!!

Коментар

Първоначално публикуван от e100 Преглед на мнение
                      Хе човече ти малко оплеска работите с тези Оплътнения ,Одобства,и други подобрения!
                      А пък това за оригиналното парно небиваше да го казваш!
                      Радвам се обаче ,че си го наследил,малко само правописа да оправим!
                      С най-добри пожелания!

Не обичам да пиша на кирилица и по български едва минах.
                      Защо като може да се направи да ти е по топло да не се възползваш.Отклонил сам от въздуха за прозореца да духа и в краката и на оригиналното да се отклонява в различни страни.Човек без работа измисля какви ли не простотий но ефектни.
                      Car audio & Off road club TETEVEN
                      Jeep Grand Cherokee 5.7 HEMI
                      GAZ 69 0ff Road '76

Коментар

Първоначално публикуван от Ivaylo_Jankov Преглед на мнение
                        Не обичам да пиша на кирилица .....
                        С тези думи едва ли имате повод за гордост!

Коментар

По скоро повод за срам.
                          В този форум се пише само и единствено на кирилица.
                          Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

газ69 няма ли много добро парно аз мисля че има моито беше спукано и го залепих и не съм го използвал че е в ремонт и незнам бива ли го
                            0885 297985,мтел-Радо
                            0876 556870,виваком като домашен

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X