джипът не е само проходимост.важно е да има сигурност.аз в този джип не бих си вкарал семейството.да не говорим за дизайна.не ми е все едно как изглеждат колите които карам.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Газ 69 +/-
Свий
X
-
първо карал ли си туарег?второ моя джип(range rover p3
устойчиво може да го караш със 5-7 км.странно ми е с какво я засичаш тая скорост.
В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...
Коментар
-
моя джип(с панделката
)ако щеш го карай цял ден с 5-7км.той няма съединител-автоматик е. пробван това лято при 5 часово задръстване при 35 градуса и прочутите 5-7 км на уазките.така че и при други коли този проблем не съществува.
В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...
Коментар
-
УАЗовете не могат толкова бавно. ГАЗ-69 може. ГАЗ-67 може изобщо 3. Автомата в офроуда е отделна песен. Аз от малък не вярвам в чудеса. Това че не ти се налага да го буташ на ръка не значи че вътре в карантиите не се случва. Скоростите са въпрос на обороти на вала и на предавателни отношения по трансмисията а не на модни улеснения за шофьора.
Съединител няма парната машина. Електроднигателят. Другите имат.
Коментар
-
е и?!това ли трябва да ме убеди в достойнствата на газ и уаз?наличието на третия педал?В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...
Коментар
-
Това е едно от нещата. Моженето на това показва куп други работи.
А безопастността е отделна песен. Влез в сайта на КАТ и виж колко души годишно загиват в ГАЗ - УАЗ и колко в паркетници с всички съществуващи системи за безопастност.
Коментар
-
Дявол Коледа
Нищо лично колега ма ти целенасочено ли се заяждаш или така ми се струва ако етака недеи не се пробвай еле пък със Стефан все едно си удряш Реинджа в дърво друго аз не смятам че някоий някога е искал да те убеди в предимствата на някои джип бил той УАЗ ГАЗ или нещо друго така че не ни убеждавай в предимствата на Реиндж автоматик сигорно е добър но нали знаеш кой квот го кефи това кара а и много често кой квото може в последствие това може може и да го изкефи за това споко и не се мъчи да създаваш спорове смисъл няма МИРПървоначално публикуван от братчедае и?!това ли трябва да ме убеди в достойнствата на газ и уаз?наличието на третия педал?
ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
тел.088четири 9едно9 4нула4
-------------------------------------------------------
Коментар
-
Ех момчета ...
))
Това не беше нито караница нито заяждане. Беше ми тъжно, заради друго, писах кратко. Ако река да се заяждам с някого, или да се скарам, това ще изглежда съвсем другояче, и няма да има начин да се сбърка с нищо друго, вярвайте ми.
А иначе минималната устойчива скорост с напълно отпуснат съединител, не динамично управляема, е много важна характеристика за сцепно-тяговите характеристики на автомобила. Те са най-първичният показател, около който се изграждат всички останали свойства. Това е първото което се задава в изискванията за проектиране, от него зависи изобщо цялата конструкция. Второто с което се подпира е обичайните грунтове и релефа на местността по която се очаква да се експлоатира машината, и въртележката тръгва ... В крайна сметка от тия неща зависи и цвета на тапицерията освен стойката и формата на седалките.
Разбира се че всички машини в крайна сметка могат да правят разни необичайни за себе си неща за сметка на резервите, които така или иначе остават в конструкциите. Но това естествено става с цената на значителни претоварвания на някои от агрегатите, и разбира се не могат да бъдат използвани постоянно - ресурса по претовареното нещо свършва бързо. В този пример автоматичния ровър же живее също толкова в колоната пехота, колкото ГАЗа-69 със 110 на магистралата. Малко и тъжно.
Коментар
-
Хора аз лично не харесвам хора който Плюят по някой джип а възхваляват собствения си!Всяко нещо има косури!Вярно е Газ-69 може да се движи супер бавно в колона!Аз лично съм пробвал и съм засичал с GPS скороста!Обаче тя не ми падна под 7км/ч!Друг е въпроса че съм с 3-степенната скоростна кутия!Ако е 4-тири незнам дали няма да скороста да се намали но за мен лично това си е префектна скорост за каквото и да е!Преди някой хора ми казваха колко е сложно маневрирането с такива джипове!Но благодарение на тази скорост повечето маневри са леки!
Сега говорите за семейна кола!Някаде да пише че е създаден за тези цели?Ако сте забелязали тази джипове са били предназначени главно за армията,полицията и други държавни органи!
Какво против вида!Много си е симпатичен!Нищо че му викат "БАБА ЯГА"https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM
Коментар
-
Съгласен съм със Стефан и DJ Давел..
Но все пак Стефане понякога порицаваш повече от необходимото (реалното), а то май няма смисъл..
В случая със съединителите на полицаите, а и преди е имало други истории - с дифове и там още кво беше.. А в един момент на мен това ми звучи като 'една жена на опашката ми каза', което не е присъщо за човек като тебе със значителен ресурс от технически познания..
В един момент се получава, че величаещите истории за една машина са безспорен и неуспорим факт, а набеждаващите такива за друга... също..
Аз не мога да се похваля със значителни познания, и затова моят избор е да говоря единствено и само от опит за нещата с които съм се сблъскал и само за машината, която съм карал..
С уважение,
Яро
Коментар
-
какъв съединител??? на 1-ва бавна ще прегрее ако карам със 7кмч...Първоначално публикуван от СтефанСкоростта на пешеходците. Само че когато съм карал с джиповете на полицаите за пилотна кола те много ми завиждат че после няма да сменям съединителя.
На бързи на 5-та устойчиво поддържам 50кмч
това може ли го УАЗката?
не се шашкай
само давам пример
помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар