Здравейте, искам да сменя оригиналните амортисьори на моята ГАЗ-ка с телескопични. Дайте съвет какви са подходящи.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Окачване на ГАЗ 69
Свий
X
-
До: Окачване на ГАЗ 69
Първоначално публикуван от krasi valchev Преглед на мнениеЗдравейте, искам да сменя оригиналните амортисьори на моята ГАЗ-ка с телескопични. Дайте съвет какви са подходящи.
Поздрави, много ти е готина Газката.
-
Амортисьори при УАЗ 469Б! Жабкови, нов модел и тунинг
УАЗ - Амортисьори питане?
Амортисьори за УАЗ - какви
Амортисьори от Газела на УАЗ
Амортисьори за УАЗ 3160
Интересно решение за предните амортисьори на УАЗ
Смяна жаби с телескопи на УАЗ
Смяна на жабкови с телескопични (бордова УАЗ-ка)
Амортисьори за ГАЗ 69 от какво?
Коментар
-
Първоначално публикуван от krasi valchev Преглед на мнениеЗдравейте, искам да сменя оригиналните амортисьори на моята ГАЗ-ка с телескопични. Дайте съвет какви са подходящи.
Не знам защо искаш да го правиш,кой ще извади доводи че са по добри ? Газката вози чудесно,снощи сънувах че я карам,баси ! хората сънуват блондинки с минижупи,аз такава будалаПоследно редактирано от To6o; 07-03-10, 19:14.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Георги Василев Преглед на мнениеКолега ти май не си карал Газка по черно с жабкови амортисьориИ май не си ги обслужвал( доливал) всеки месец .....
Коментар
-
Първоначално публикуван от To6o Преглед на мнениеама не съм доливал де
А за разлика с телескопични??? - ми от тука до небето...
Във возията също...
Коментар
-
Първоначално публикуван от Жоро Донечки Преглед на мнениеНе е лошо да ги погледнеш, че от жабите може само името да им е останало
А за разлика с телескопични??? - ми от тука до небето...
Във возията също...
Коментар
-
Първоначално публикуван от To6o Преглед на мнениеДобре,отворен съм за съвети,какви амортисьори да купя,и някакви снимки,къде са удачните места за преработка ?
кабина на МАН,и вози много добре,нямам снимки за да видиш
как ги е направил,но при първа възможност ще ги снимам.0осем9осем7шест0осем7едно
Миро
Коментар
-
Със съгурност вози добре но на нас ни трябва амортесор дето да издържа на натоварване и хода на стаблото да е голям,а на мановата кабина не се гоният ходове а конфорт.На теб колега ти трябват амортесори от зил 157 джуган тои е със 2,5см по голям ход отколкото на газ 53Първоначално публикуван от bochkata Преглед на мнениеКолега,един познат е сложил на неговия ГАЗ-69 амортисьори от
кабина на МАН,и вози много добре,нямам снимки за да видиш
как ги е направил,но при първа възможност ще ги снимам.0885 297985,мтел-Радо
0876 556870,виваком като домашен
Коментар
-
Имам проблем не мога да сваля задния ресьор от предната страна където го държи един болт не мога да го избия!!!
Друг път докато го налегна с щангата и излезе ама сега не иска предавам се вече не знам кво да го правя довечера ще кача и снимки !!!
Моля помагайте!!!Иван Сапунджиев
УАЗ 31512
0888677388
Коментар
-
Първоначално публикуван от nonkos Преглед на мнениеЕто това е въпросния болт как ли го не мъчих !!!
Дайте съвет моля Ви!!!
Поздрави!!Когато нямаме това, което ни трябва,
ни трябва това, което имаме!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар