Колега, проблема на малкото карданче е, че няма гресьорка за смазване на шлиците. Затова е добре да сложиш на новото гресьорка. Понеже това карданче се върти много бързо моя съвет е да сложиш две гресьорки симетрично, за да не го разбалансираш. Натъпчи го с грес и в последствие редовно го гресирай и няма да се разбива в шлиците.
Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.
Да това го знам,мойто беше блокирало здраво,натопих го в нафта и разни други разтвори и се наложи да го грея с оксижен за да се раздвижи след раздвижването и почисването получи много голям луфт на шлиците
Да това го знам,мойто беше блокирало здраво,натопих го в нафта и разни други разтвори и се наложи да го грея с оксижен за да се раздвижи след раздвижването и почисването получи много голям луфт на шлиците
Колега съжалявам, но не го откривам.Може да съм го подарил,защото лятото на миналата година раздавах чарколяци наред.
Колега, имам възможност да ти помогна с кардачето, обади ми се ако все още не си намерил.
Ванка не съм се отказал от карданчето,но започнах ремонт по къщата и не ми остава време.Запази ми го,ако е възможно.В най-скоро време ще ти звънна да се разберем.
А между другото ти придвижи ли го до София.
Поздрави.
Коментар