Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ето една Уазка и от мен

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Ето една Уазка и от мен

Каретата са здрави но шлиците са проблема

Коментар

Първоначално публикуван от grimasa Преглед на мнение
      Каретата са здрави но шлиците са проблема
      Е,те това е проблем!Моето е абсолютно здраво,но само да го изровя.Аз съм със СК/РК на 469.
      088пет16пет3пет7

Коментар

дано имам късмет,а и ще почерпя подобаващо

Коментар

Колега, проблема на малкото карданче е, че няма гресьорка за смазване на шлиците. Затова е добре да сложиш на новото гресьорка. Понеже това карданче се върти много бързо моя съвет е да сложиш две гресьорки симетрично, за да не го разбалансираш. Натъпчи го с грес и в последствие редовно го гресирай и няма да се разбива в шлиците.
          Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Да това го знам,мойто беше блокирало здраво,натопих го в нафта и разни други разтвори и се наложи да го грея с оксижен за да се раздвижи след раздвижването и почисването получи много голям луфт на шлиците

Коментар

Да това го знам,мойто беше блокирало здраво,натопих го в нафта и разни други разтвори и се наложи да го грея с оксижен за да се раздвижи след раздвижването и почисването получи много голям луфт на шлиците
              Колега съжалявам, но не го откривам.Може да съм го подарил,защото лятото на миналата година раздавах чарколяци наред.
              088пет16пет3пет7

Коментар

Колега, имам възможност да ти помогна с кардачето, обади ми се ако все още не си намерил.
                0886 854 174

Коментар

От: До: Ето една Уазка и от мен

Ванка не съм се отказал от карданчето,но започнах ремонт по къщата и не ми остава време.Запази ми го,ако е възможно.В най-скоро време ще ти звънна да се разберем.
                  А между другото ти придвижи ли го до София.
                  Поздрави.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X