Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво да правя ГАЗ69 с изключваща раздатка?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Какво да правя ГАЗ69 с изключваща раздатка?

Вчера ходих да огледам джип ГАЗ-69М мисля да го купя но има проблем със раздадката като включа предният мост и при потегляне изключва може ли някои да каже нещо по проблема

До: Какво да правя ГАЗ69 с изключваща раздатка?

Първоначално публикуван от TOTO75 Преглед на мнение
    Вчера ходих да огледам джип ГАЗ-69М мисля да го купя но има проблем със раздадката като включа предният мост и при потегляне изключва може ли някои да каже нещо по проблема
    Развалена е
    Когато човек говори истината - не се налага да лъже!

Коментар

По проблема, неразбрах дали изключва лоста за предния мост или от другия.
      Виж (провери/питай) дали единия мост не е с различни предаватаелни числа от дръгия (дали не е сменян).
      Виж предния кардан дали нещо не е разбит по карета и шлици и от там да е довел до разбиване на раздатката и фланеца/лагера (трудно е но при неграмотна и немърлива експлатация става).

Ако изключва предното от лосчето варянтите са няколко чети
      последното:
      http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=50343

Може да пробваш ако всичко и е здраво, но има луфтове с изваждане на пластини от задния край от към ръчната между корпуса и капака за семеринга (има регулировъчни такива за стегнатосста на лагерите на групата на изходните валове), но не съм пробвал

Успех и не му се плаши ще намериш друга кутия в краен случей
      Случайни хора УАЗ не карат

Коментар

и на мен така ми изключва, ама рядко и само на баир като види зор и изключи и е много неприятно, защото спира6 посредата на баира и после тръгването е малко неприятно. Какво трябва да се смени за да оправи???

Коментар

Ако зъбните колела са здрави,проблема е в лостовата система за включване и изключване.Слагат се по-яки пружини и се оправят леглата на застопоряващите сачми и щифта.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X