Днеска реших да проверя къде как са маслата по мостове и скорости раздатки.Заден мост и скорости нормално масло.Преден мост и раздатка пълни с смес от Нигрол и гресДа го сменям ли или да карам така?Джипа ще се движи 90% извън пътя.И в раздатката има бая луфтове та по гъстичко нема да течеИ се чудим как да го извадя от моста трябва греене с пърлачкатаДайте акъл
К мирной жизни не пригоден.
Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157
Izwinawai `e pi6a na latinica,kompa nema bg.bukwi.Ne pipai ni]o i karai smelo i az taka karam ot godini.Slaga se pogasto maslo i gres 6toto propuskat semeringite.I ne slu6ai hora kadeto ne karat Gaz-69
Карай си спокойно без да сменяш нищо. Преди 20 дни разглобявах предния мост на един ГАЗ 69 за монтиране на блокаж и той беше пълен с грес и масло заедно. По короната и пиньона и лагерите нямаше никакво износване. От 20 години карам УАЗка линейка и целия ни автопарк 2 Волги, 2 Латвий и 2 УАЗки вървят точно с такава смес и до сега не са се чупили.
ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318
Стария, нищо ново, много машини вървят и ще продължават да вървят с грес в трансмисията
Просто с тая смес спират течовете, затове се прави така...
На едно приятелче текезесарката от както се помня е с грес в раздатката и задния мост, джипа се подлага на постоянни издевателства и още нищо не е сдало по трансмисията.
Когато бях войник, една ужаска имаше и волнонаемен шифьор, та той си я беше напълнил с 1/1 грес и масло, никога не протече и проблем не даде, така че явно е печеливша формула при тези автонобили.
Някога карах служебен Москвич по тоя начин. Така ми го беше оставил предшественика ми. Една година го карах и така си го издадох. Нямаше никви ядове.
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
----------------------------------------------- 0887770735
Аз съм пълнил скоростна кутия на москвич със загрята грес и масло.греста като изстине се сгъстява и нямах ядове в продалжение на три години,така го и продадох москвича.карай спокоино поне няма да тече и да остане на сухо.
Приятелите може и да са фалшиви но враговете винаги са истински....
На волгата навремето така спрях теча и виенето от диферинциала сменях фланци семеринги нищо не помогна и накрая сипах улита ЕП 90 и литол 24 горе долу в равни части теча спря виенето намаля значително .
Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Днес побиколих града да питам стари маистори дето са били по даповете и ТКЗС-та и АПК-та и всички единодушно ми казаха че не се слага грес в дифа а само масло защото има два отвора за масло което минава за да смазва двоиния лагер на пиньона и е възможно да бъдат запушени от греста.И после аз се замислих че точно когато разглобих дифа греста беше полепнала по стените на дифа и затиснала дупките.Аз не знаех че има тези дупки но при миенето и чистенето на ръкавите ги намерих и отпуших
0885 297985,мтел-Радо
0876 556870,виваком като домашен
Няма лошо да пълниш и грес. Лошото е, когато стигнеш до положението да пълниш с трици и дървени стърготини. В прочем, това е крайният вариянт. Преди него е този с греста. Стандартен ГАЗ 69 със силови издевателства едва ли ще му счупиш нещо. Толкова е слаб, че не може и да се счупи. Дали само с масло или масло+ грес, въпрос на личен избор. И с двете ще върви. Съмнително ще бъде, когато потръгне на асфалт със скорост 70-80..., малко по-дълго.
Волгата 24 със грес в трансмисията, ако никога не вдигнеш повече от 80, няма да се повреди. Виж, като я подбера със 120-130-140- обзалагам се, че за 2 часа ще бракувам целия трансмисионен бункер, заедно със силовия агрегат.
Последно редактирано от Тодор Живков; 02-12-09, 00:22.
Коментар