До: ГАЗ 69
Честито Пожелавам ти много безаварийни километри и много мнооооого КАЛ
 Пожелавам ти много безаварийни километри и много мнооооого КАЛ 

Честито

Тези гуми ако са нови нямат равни, освен в дълбок коловоз (ниски са) карал съм с такива, 7,50х16 са по лигави ако може така да се каже
 Тези гуми ако са нови нямат равни, освен в дълбок коловоз (ниски са) карал съм с такива, 7,50х16 са по лигави ако може така да се каже

Мислим да го карам за кеф ше го постегна малко външно и да му оправим номерата.Нали знаеш че съм близо до тебе ше врътнеме некое кръгче.
Мислим да го карам за кеф ше го постегна малко външно и да му оправим номерата.Нали знаеш че съм близо до тебе ше врътнеме некое кръгче.

Ега метнем и аз некой такъв на капако
Ега метнем и аз некой такъв на капако

днеска я изкарах да покарам-.С тия гуми нема бързи едвам тръгва но на баира в калта въобще не се учуди .Без път през нивите и баирите върви като змей.И на върха на баира угасна и срам беше додърпана до базата от ситроенчето АХ1.4.Утре ше се борим с токовете .Как ги мразим бензиновите двигатели
днеска я изкарах да покарам-.С тия гуми нема бързи едвам тръгва но на баира в калта въобще не се учуди .Без път през нивите и баирите върви като змей.И на върха на баира угасна и срам беше додърпана до базата от ситроенчето АХ1.4.Утре ше се борим с токовете .Как ги мразим бензиновите двигатели В ДИЗЕЛА Е ИСТИНАТА
В ДИЗЕЛА Е ИСТИНАТА Те тва угасна върти и неще да запали
Те тва угасна върти и неще да запали  токове гадни не се виждат
токове гадни не се виждат 

трябва да си върви по равното на бързи бре, невярвам да няма толкова сила

днеска я изкарах да покарам-.С тия гуми нема бързи едвам тръгва но на баира в калта въобще не се учуди .Без път през нивите и баирите върви като змей.И на върха на баира угасна и срам беше додърпана до базата от ситроенчето АХ1.4.Утре ше се борим с токовете .Как ги мразим бензиновите двигатели
днеска я изкарах да покарам-.С тия гуми нема бързи едвам тръгва но на баира в калта въобще не се учуди .Без път през нивите и баирите върви като змей.И на върха на баира угасна и срам беше додърпана до базата от ситроенчето АХ1.4.Утре ше се борим с токовете .Как ги мразим бензиновите двигатели В ДИЗЕЛА Е ИСТИНАТА
В ДИЗЕЛА Е ИСТИНАТА Те тва угасна върти и неще да запали
Те тва угасна върти и неще да запали  токове гадни не се виждат
токове гадни не се виждат

Ама ше и набием чемберите
Ама ше и набием чемберите Днеска ше дойде едно приятелче което имаше същата със Жуков мотор и ше изловиме всички тия токове смокове къде бегат и се крият
Днеска ше дойде едно приятелче което имаше същата със Жуков мотор и ше изловиме всички тия токове смокове къде бегат и се крият А колелата ше свалям да огледам феродо реглажи барем това го умея.Камиона съм го нагласил празна влачи колелата само като барнеш педала ше нагласим и тая така.Поздрави
А колелата ше свалям да огледам феродо реглажи барем това го умея.Камиона съм го нагласил празна влачи колелата само като барнеш педала ше нагласим и тая така.Поздрави 

Пет минути на картера и си готов
Пет минути на картера и си готов И има някои тънкости ако искаш да караш на --10НЕЩО НАПРАВИХ ТА СЕ СМАЛИХА БУКВИТЕ
И има някои тънкости ако искаш да караш на --10НЕЩО НАПРАВИХ ТА СЕ СМАЛИХА БУКВИТЕ 

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар