До: ГАЗ 69
Честито
Пожелавам ти много безаварийни километри и много мнооооого КАЛ
Честито

Мислим да го карам за кеф ше го постегна малко външно и да му оправим номерата.Нали знаеш че съм близо до тебе ше врътнеме некое кръгче.

Ега метнем и аз некой такъв на капако

днеска я изкарах да покарам-.С тия гуми нема бързи едвам тръгва но на баира в калта въобще не се учуди .Без път през нивите и баирите върви като змей.И на върха на баира угасна и срам беше додърпана до базата от ситроенчето АХ1.4.Утре ше се борим с токовете .Как ги мразим бензиновите двигатели
Те тва угасна върти и неще да запали
токове гадни не се виждат

днеска я изкарах да покарам-.С тия гуми нема бързи едвам тръгва но на баира в калта въобще не се учуди .Без път през нивите и баирите върви като змей.И на върха на баира угасна и срам беше додърпана до базата от ситроенчето АХ1.4.Утре ше се борим с токовете .Как ги мразим бензиновите двигатели
Те тва угасна върти и неще да запали
токове гадни не се виждат

Ама ше и набием чемберите
Днеска ше дойде едно приятелче което имаше същата със Жуков мотор и ше изловиме всички тия токове смокове къде бегат и се крият
А колелата ше свалям да огледам феродо реглажи барем това го умея.Камиона съм го нагласил празна влачи колелата само като барнеш педала ше нагласим и тая така.Поздрави
Пет минути на картера и си готов
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар