Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Запитване за гуми!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Запитване за гуми!

Колеги,ако няма блокировка,проблем няма.Сателитите и планетите в касетата това им е работата да разпределят различните обороти на полуоските.Карал съм много и различни гуми.Проблем е когато гумите са две по две различни и при големи разлики.Щото когато е натоварена задните гуми диаметъра им е по-малък.

Коментар

Първоначално публикуван от finci75 Преглед на мнение
      Разликата в диаметъра на гумите лява дясна зацепва веднага блокажа и всичко става на сол.При голяма разлика в диаметъра на гумите двете полуоски не се въртят равномерно,от там идва цялата беля.При това положение блокажа се задества и на сух асвалт.
      Това е ясно.
      Въпросът е дали от минимална разлика в диаметъра на гумите би сработил блокажа и къде ще е тая граница - да зацепи/ или да не зацепи
      Но на това едва ли някой може да отговори преди да го пробва и евентуално да си направи и беля(което е по-вероятно)... То зависи и от вида на блокажа и нужния му въртящ момент за зацепване...

Коментар

Кажете вие какво бихте направили ако бяхте на колегата на местото с тези различни гуми,и дали някои от ваз е слагал по този начин,две нови и две стари.Аз съм слагал и то не един път и варянта е един както писъх в началото лошите от зад а хубавите гуми на предницата.Изпитано е и за ходя в гората почти всеки ден иок проблем с дифове или раздатки
        0885 297985,мтел-Радо
        0876 556870,виваком като домашен

Коментар

И какви са тези работи предна лева износена задна дясна износена а другите нови на кръст направо ни разваляте мнението за вас.Аз ви мисля за професионалисти
          0885 297985,мтел-Радо

Коментар

Е не сме Сори
            Луд умора нема,само се поти!!!

Коментар

Едното няма нищо общо с другото.Аз съм карал и джип с различни корони,на асфалт удара контра като му вкючиш двойното но това не значи че така трябва да е.

Коментар

Кофти
                Първоначално публикуван от Tsvetan Преглед на мнение
                Е не сме Сори
                0885 297985,мтел-Радо

Коментар

карал сам с разллични гуми на хлъзгаво добре но на здраво веднаш забравих двоиното като излязох на асфалта след 2 метра закова на място за да исклуча раздатката дигнах на крик да се освободи колело мисля че тека лесно се троши трансмисия без напан .
                  ГАЗ69А 1.9TDI тел.0888550671 Дако Бяла Слатина

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X