Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Глупав въпрос ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Глупав въпрос ?

На трета бавна ако не греша ,беше 45км.

Коментар

малко по-малка е

Газ 69 2.4i
      Густо майна, пътят свърши !!!
      GSM: О895 7О6О59

Коментар

Колеги да не ви объркам нещо но аз сам карал по един месец с включен преден мост и със 90-100и 110 по изнанадолно и то на чист асфалт пък вече колко години не съм пипнал нито деференциали и раздатка.Просто ги забравях включени
        0885 297985,мтел-Радо
        0876 556870,виваком като домашен

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
          Руснаците като правило използват сектора и жилото от Самара (ВАЗ 2108, Зубила, восьмерка, ако търсиш картинки в руския интернет).
          По-добре дай акъл за лостче със сектор с ход 7-8 сантиметра. От никой карбуратор не става, от скоростите и спирачките на велосипедите и мотоциклетите също са малки, както и от моторните триони Дружба. Става от някогашните оранжеви косачки на Паркове и градини, но за тях няма части. Отдавна не намирам. Вие си имате ръчна газ, а аз трябва да правя.
          Да, непременно сложи сервопружина да втвърди педала. Като подскача по камъните е много лошо да не го усещаш. Лесно гасне и опасно буксуваш.
          На Pajero L040 ( това е което се прави до 91` ) на най-стария дизел 2,3 TD ако неме лъже спомена ( все пак го продадох преди 5 год. ) ръчната му газ е такава !
          Човек първо е изобретил колелото а после премазаните животни !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X