Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Моля за информация

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Моля за информация

Здравейте, имам приятел който има Газ69, и се разбрахме да ми го продаде на цената за отпадъчно желязо, затова се интересувам колко тежи.Автомобила е доста поизгнил но иначе всичко му работи, има блокаж на задния мост, и е с тракторни гуми.
    Предварително благодаря.

До: Моля за информация

Около тон и половина.
    Луд умора нема,само се поти!!!

Коментар

По-точно 1525кг.
      Прикачени файлове
      Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Благодаря

Коментар

Мога да се похваля че вече е моя, и даже вече я тествах, като останах приятно изненадан от нея. Направи ми впечатление че като карам на бързи лоста понякога изключва сам, това го няма на бавните. На какво може да се дължи това?

Коментар

Лоста за бързите на раздатката,кадето влиза в нея ,отгоре има една тапа/болт/за ключ-19 развиваш го ,отдолу има пружинка която натиска сачма.Сменяш пружината с по-силна.Ако не се оправи проблема ,отвараш капака на раздатката вилката за бързите е законтрена с болт,за ключ 10,отвиваш го сваляш тапата за която писах по-горе вадиш сачмата .Между двата лоста има фиксиращ щифт,отстрани има друга тапа ,вадиш щифта и вадиш оста на бързите.Правиш улеите за сачмата,по-дълбоки слагаш по-силната пружина ,ако са много заоблени старите улей,сменяш сачмата с по-голяма .Зглобяваш и ако всичко си направил както трябва,включва малко по-трудно но решаваш проблема.УСПЕХ.Има и друг вариант ,караш,не бараш и придържаш лоста да не изключва.

Коментар

Благодаря за точния отговор

Коментар

И аз благодаря за инфото
                0885 297985,мтел-Радо
                0876 556870,виваком като домашен

Коментар

Първоначално публикуван от r_vardarov Преглед на мнение
                  .Има и друг вариант ,караш,не бараш и придържаш лоста да не изключва.
                  Този вариант го забрави, защото ще ти изключи в най-неподходящия момент( например при много стръмно изкачване ).

Коментар

Колега,поне 10г.съм карал така.Приятелите ми се учудваха че така бях свикнал че в повечето случай натисках лоста преди да изключи.

Коментар

Първоначално публикуван от Георги Василев Преглед на мнение
                      Този вариант го забрави, защото ще ти изключи в най-неподходящия момент( например при много стръмно изкачване ).
                      На много стръмно изкачване,никога не може да ти изключи,щото винаги те е страх това да не стане,по-средата на баира,и държиш ръчката здраво ,ти или някой твой приятел.Не казвам че е удобно или за предпочитане.

Коментар

Аз го закачвах с еди колан от пенюар възан на халка за тръбата зад седалките, усуквам за лоста да обере луфта и гас -по добре държи и от фиксатор съчмен тип. Бая време карах тъй, но "ловен сезон" е ,какво да се прави не са ни е това пиоритетите я.

Коментар

Аз мисля че лоста на бързи при изкачване на баир няма как да изключи,той изключва когато се спуска баир без газ.Поне така е на моята газка.

Коментар

Аз нещо май не съм дочел. Кой лост ти изключва, колега? Скоростният, или "бързи-бавни" на раздатката?
                            0886 854 174

Коментар

Който и да изключва е опасно и трябва да се оправи!! Стига с тия цигании! Руските машини масово се карат с изключващи кутии, виещи диференциали, луфтове навсякъде, с неизправни спирачки, със греси, дървени стърготини и пр. вместо масла и после- що се чупели?! Как няма да се чупят! То е чудо, че въобще вървят при такова отношение....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X