Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ГАЗ 69 Висок разход на газ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: ГАЗ 69 Висок разход на газ

Колега, защо не си смениш свещите с нещо не руско, кабелите също не руски, дистрибуторна капачка и палец, та чак тогава търси настройки на газ. Няма да повярваш колко ще ти спадне разхода.
    Когато човек говори истината - не се налага да лъже!

Коментар

Наистина не сам пробвал с други свещи но ще трябва тотална подмяна на тези детайли.

Коментар

Освен съветите на колегите за свещи и кабели,вземи го махни тоя изпарител от това течение/Ясен-очень начетен младеж/,даже може да го екранираш/изолираш.Огледай много добре изпарителя откъде взема топла вода/трябва първо да взема най-гореща от главата/,И както ми се чини си възприемчив ще се вслушаш в съветите/които са толкова безполезни от растояние/.!
        МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

Коментар

След като на бензин има нормален разход, значи проблема е в газовата част само. Отново казвам, че ми се струва много неестествено само да се повишават леко оборотите, когато се затвори входа на възд. филтър. Би трябвало да се "задави" от много газ и да угасне, а не да показва че му се подобрява смесообразуването, след като качва оборотите.
          0886 854 174

Коментар

Ето обещаните снимки всички отвори които се виждат на карбуратора и на филтъра са запушени да не смучат въздух и пак не гасне.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20150106_104134.jpg
Прегледи:1
Размер:150.4 КБ
ID:5633374Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20150106_104148.jpg
Размер:133.6 КБ
ID:5633375Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20150106_104215.jpg
Размер:154.6 КБ
ID:5633376Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20150106_104234.jpg
Размер:172.7 КБ
ID:5633377Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20150106_104249.jpg
Размер:105.1 КБ
ID:5633378

Коментар

А каква е тая мода на УАЗ и ГАЗ да се слагат карбуратори от Жигули и други дребни двигатели?

Коментар

Предишния беше еднокамерен иков и съм го виждал на шкода л120 и ми изглежда като на моторетка от колкото за автомобил.

Коментар

И моят е еднокамерен иков но сие оригинален от варшава.Снимай и него да го видим от какво е.Според мен изпарителя може да се постави по на ниско.

Коментар

Ето това е моя иков не знам от какво е но с него джипа не искаше да върви ама грам и пак си гореше много но за сметка на това палеше невероятно добре при минус -13-14 градуса палеше на газ от манивела.Но нямах въздушен филтър беше някаква самоделка от ламарина с две думи нямаше и затова го махнах и сложих жигулския със филтър и джипа тръгна да върви доста но продължи да си гори много.Не ми се вярва да е от карбуратора при положение че на бензин го храни добре със оригиналните жигльори.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20150106_130007.jpg
Размер:116.7 КБ
ID:5633384Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20150106_130030.jpg
Размер:110.9 КБ
ID:5633386Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20150106_130042.jpg
Размер:110.9 КБ
ID:5633387Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20150106_130106.jpg
Размер:151.6 КБ
ID:5633388
                    Прикачени файлове

Коментар

На първата снимка видях няколко неща:
                      1. Този пластмасовия щуцер, отдясно на дъното на филтъра, запушен ли е?
                      2. Щуцерите за газта би трябвало да са Ф10мм. Ако са така, добре. Ако краищата им са скосени /тези вътре в каналите на карбуратора, то трябва да са насочени с отворите надолу и ако има вътрешен дифузьор да не опират в него, а да са по средата на разстоянието м/у дифузьора и вътрешната стена на канала.
                      3. Ако не е зрителна измама, долната основа на карбуратора е огъната от пренатягане на гайките, които го свързват с плочката на дроселните клапи. Ако е така, от там може да смуче въздух.
                      4. Не познавам много този карбуратор, но знам че има модели, при които втората клапа се отваря от някакво разреждане, т. е. няма твърда връзка между тях. Виж дали се отваря втората клапа, да не караш само на една.
                      5. Пробвай с друг карбуратор най-накрая.
                      0886 854 174

Коментар

Вземи една спринцовка с малка игла, пълна с бензин или някакъв горим спрей и пожарогасител.
                        Пръскаш внимателно около карбуратора, колектора и към главата, при работещ двигател. Където промени оборотите - там ти е проблема.

Коментар

Брей, не е ли опасничко? А и на газ няма да стане.
                          0886 854 174

Коментар

Стига бе, спринцовки с бензин - купува си дезодорант за 2 лв и е той
                            е може и със старт спрей
                            И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Смуче въздух около капака а не от карбуратора като махна капака директно на камерите и гасне веднага а си има гумен тампон ляга толкова плътно и пак просмуква.Този карбуратор е с механична втора клапа щуцерите са 10мм под ъгъл са срязани сочат към колектора не облягат никъде абе угодил съм му колкото може.

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                                Стига бе, спринцовки с бензин - купува си дезодорант за 2 лв и е той
                                е може и със старт спрей
                                С иглата пръскаш точно където ти трябва, със спрея по целия карб.
                                Е, ако спрея има сламка става идеално, но повечето подходящи нямат.
                                А за опасното, колко да е опасно, писал съм пожарогасител

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X