Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Двигател от Опел Омега 2.0i на Газ 69

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Двигател от Опел Омега 2.0i на Газ 69

Първоначално публикуван от Nik Преглед на мнение
    На БМВ дизел има само един мотор заслужаващ си според мен 3.0d но още е много скъп и със сложно управление.

Колега слагай си опелчето с голям радятор, един от най добрите варянти цена-резултат а и вече си е пробвано както казват колегите.
    Има клипове по темите, а и на състезанията, разгледай.
    Според мен не е много сложно упражнението но от газ-ката ще трябва да останат само купето,шасито и раздатката с карданите...
    Ако няма каде да отидеш , ела на себеси

Коментар

доста подценявате "старите" Руски мотори ... маи
      МОИЙТЕ ЗАБАВЛЕНИЯ ЗА ВАС СА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ...

Коментар

Не ги подценяваме ,просто всеки си има негови представи за функционалност.За твойта проба,са номер едно но ако трябва да се мери с Витара на кариерата са нула.За разход пак не може да става дума.

Коментар

Защо не си купите Опел Фронтера с този двигател? Големи автомобилни конструктори се извъдихте. Както писах в друг форум :
          Преди да правите нещо по автомобилите прочетете <Наредбата за изменение в конструкцията на пътни превозни средства>. Правете нещата както трябва и каквото е позволени защото утре Ти с твоя нерегламентиран и технически неизправен автомобил блъснеш и убиеш моето дете или близък вярвай ми че живота ти няма да струва пукната пара.
          Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
          Дий Снайдер

Коментар

Никой не спомена за двигателите на Ивеко. Все пак италянците точно такива двигатели слагат на УАЗ. Някой да е карал такъв да спомене как върви , разход ....?
            На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

преди 3 години дадох омега с 2.0и с перфектен двигател за скрап за 350лв... Само алтернатора беше скапан. Тогава никой не прояви интерес към двигателя и СК...
              помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

r_vardarov ... даи да ги поробваме тия Витари ... на всякакъв терен
                Последно редактирано от uaz469; 12-04-13, 10:29.
                МОИЙТЕ ЗАБАВЛЕНИЯ ЗА ВАС СА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ...

Коментар

Кариерата на село е близо,Витарата на Митко Дренски е подръка,щом искаш да се срамуваш заповядай.На вашта проба си недостижим,но за скок от място руския джип не е направен(еле с 16х12-тракторки)

Коментар

Първоначално публикуван от banjo Преглед на мнение
                    Защо не си купите Опел Фронтера с този двигател? Големи автомобилни конструктори се извъдихте. Както писах в друг форум :
                    Преди да правите нещо по автомобилите прочетете <Наредбата за изменение в конструкцията на пътни превозни средства>. Правете нещата както трябва и каквото е позволени защото утре Ти с твоя нерегламентиран и технически неизправен автомобил блъснеш и убиеш моето дете или близък вярвай ми че живота ти няма да струва пукната пара.
                    Би ли се обосновал ,една смяна на двигател с какво ще направи един руски джип ,по технически неизпрсвен.Там проблема е в ходовата част,и в спирачките конструктивно още от завода.Едни дискови спирачки само могат да го направят по-добър,и един двигател от Омега 115кс,само по-икономичен.Освен това в много страни двигателя е резервна част,даже не го пише в талона.Колега,нещо не си наясно това е раздел за Газ-69,най-стария движещ се все още джип,не се конструират бегачки за ралита.

Коментар

Първоначално публикуван от r_vardarov Преглед на мнение
                      Би ли се обосновал ,една смяна на двигател с какво ще направи един руски джип ,по технически неизпрсвен.Там проблема е в ходовата част,и в спирачките конструктивно още от завода.Едни дискови спирачки само могат да го направят по-добър,и един двигател от Омега 115кс,само по-икономичен.Освен това в много страни двигателя е резервна част,даже не го пише в талона.Колега,нещо не си наясно това е раздел за Газ-69,най-стария движещ се все още джип,не се конструират бегачки за ралита.
                      Ако си направиш труда да прочетеш наредбата ще разбереш че няма как да монтираш законно двигател 115к.с. и само по себе си това прави автомобила ти технически неизправен. Говорил съм и с хората от ТИАТ и от там ми казаха че ако се смени двигателя и спирачките трябва да бъдат подменени с по ефективни.
                      Последно редактирано от banjo; 12-04-13, 22:12.
                      Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
                      Дий Снайдер

Коментар

Точно Румен тия работи с наредбите мисля че ги знае...

То е същото и не само със Самураите от 900 на 1300 някои дирекно на 1600Витаров... или въпросния 2.0. По страшното според мен е за по съврременните щото се карат доста често пред кафета /много по често се срещат/, градчета и т.н. а някой стар ветеран с черен номер...едва ли би го срещнал на друго място освен забутано селце и на лош черен път където ще се мъчи с не по голяма скорост от 20км/ч...
                        Аз винаги си имам едно на ум като съм с нещо по малко на кила от идващото отсреща руско, щото обикновено случея е най- лош хем пил хем неизправна техника.
                        Случайни хора УАЗ не карат

Коментар

Първоначално публикуван от banjo Преглед на мнение
                          Ако си направиш труда да прочетеш наредбата ще разбереш че няма как да монтираш законно двигател 115к.с. и само по себе си това прави автомобила ти технически неизправен. Говорил съм и с хората от ТИАТ и от там ми казаха че ако се смени двигателя и спирачките трябва да бъдат подменени с по ефективни.
                          Тук,си колега ,прав,но едва ли има човек който да е влязъл във филма със смяна на мотор,а преди това да не е сложил поне едни дискове от Витара,които струват по 30лв единия и се монтират лесно.Теоретично си прав,и може би и на практика,за някоя друга марка.Но бавните мостове и раздатка на Газ-69 не позволяват да се развиват кой знае какви скорости камоли на сфетофар.

Коментар

Темата спря нещо,имам 2 броя Газ-69 , единия няма двигател другия е с перкинс ,искам джип за състезания , имам 2.4 Д от мерцедес 123-ка , 3.0 Д пак от 123-ка , и евентуално 4.0 кубика от виетнамка,та мисълта ми е освен омега бензин ,какво друго мога да му сложа което евентуално няма да начупи дифовете ,но да е дизел?
                            Да опитомиш животното "човек"-е наука на науките и изкуство на изкуствата.
                            Уаз 469
                            Nissan Patrol Y160

Коментар

За какво състезание искаш да го направиш този джип.За таял,нямаш шанс,там масата е определяща.Тръбарките са недостижи ми,да не говори ме за завиващи задни мостове и друго окачване.За трофи с яко рязане и две лебедки с по-модерен дизел с турбина може и да стане нещо,но пък мостовете са слаби.Тия мотори които си споменал стават само за разходки,това 2.4,3.0 петак или двигател от Газ-53 ,горе долу стават само за скрап.Тромави бавни и много апетитни.

Коментар

Е то щом няма да чупи мостовете значи няма смисъл не е бил достътъчн мощен търси си ом606
                                ВНЕДОРОЖНИК УАЗ - БОГ РАЗБИТЫХ ДОРОГ

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X