http://vbox7.com/play:24e9ae1bЕдин клип
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Друго си е истинската машина
Свий
X
-
От: Друго си е истинската машина
Този клип го гледах днес . Найстина е интересен и Текезареца е голяма машина ! А пък 100-така е изгасен за да не смукне вода , че е до там
ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
0878 23 58 34- Радо
Коментар
-
Този клип и много други могат да бъдат видяни в темата за Клипове с Газ-69Газ 69 2.4i
Густо майна, пътят свърши !!!
GSM: О895 7О6О59
Коментар
-
Теглил съм с Пасат дизел трактор, това значи ли, че Пасата е по теглещ от трактора?"...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.
Коментар
-
Мисля,че за тази Тойота става на въпрос!Както се вижда бая вода е глътнала!
Генчо пожелавам ти най-искренно да си купиш такваз Тойотка,но чак през такива води да не се налага да те теглиме с "чирепите"Първоначално публикуван от genadi.tsvetkov Преглед на мнениеАко си купя такава Тойота ще дам на всички желаещи собственици на Газ 69 да си направят клипчета, как ме теглят на различни терени.Поздрави!
!
ГАЗ69,Fiat Dukato maxi бордово 3,40м.Omai4x4 тристранен самосвал и Витара в проект!
Коментар
-
Ше го знае всяко хлапе яПървоначално публикуван от steev69.bg Преглед на мнениеАбе Стария,този клип го знае всяко хлапе,ха!Има го навсякъде..........
!Интерес буди самото удавяне на Кукурузера...
щото е хлапе и рови из компютъра
а аз Заре съм дърт и проз
и случайно го открих
Не ми найди маану
Поздрави на Зверино.К мирной жизни не пригоден.
Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157
Коментар
-
Стария не се оправдавай!ВиноватПървоначално публикуван от Стария Преглед на мнениеШе го знае всяко хлапе я
щото е хлапе и рови из компютъра
а аз Заре съм дърт и проз
и случайно го открих
Не ми найди маану
Поздрави на Зверино.
!
А-а-ако се поразровиш в темата за клипове с ГАЗ-69,ще откриеш минимум дузина достойни машини за гледане и дискутиране на възможностите на същите!Приятно гледане
.
Поздрави от Зверино!ГАЗ69,Fiat Dukato maxi бордово 3,40м.Omai4x4 тристранен самосвал и Витара в проект!
Коментар
-
ВиноватПървоначално публикуван от steev69.bg Преглед на мнениеСтария не се оправдавай!Виноват
!
А-а-ако се поразровиш в темата за клипове с ГАЗ-69,ще откриеш минимум дузина достойни машини за гледане и дискутиране на възможностите на същите!Приятно гледане
.
Поздрави от Зверино!
ама темата с клиповете я видях със закъснение.Къде съм зяпал не знам
А иначе клипчета си тегля и от ю тубето
К мирной жизни не пригоден.
Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,310 в 20:45 на 05-12-25.
Къде ли съм тръгнал аз с моето Терано
Коментар