Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Датчик за температура и масло

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Датчик за температура и масло

Първоначално публикуван от ninurta Преглед на мнение
    Еййй, да го е страх човек да си остави колата на майстор. Вече само в краен случай ходя.
    Колеги, а като си сменях датчика на температурата стягах на ръка, че нямам динамометричн ключ, ама ме беше страх да не превъртя резбата. Та как да преценя дали е стегнат добре. Първо, на самия датчик нямаше никакво уплътнение, пръстен някакъв примерно, и го сложих така. По сайтовете пише да сложа херметик, което естествено не съм направил. Не тече засега нищо ама на руска техника се нагледах на странни неща.
    Ем в мултимедийните раководства не пише някаква стойност на затяг,такаче затегни там по якичко и това е .Аз се опитвах да развъртя датчика за маслото,и ми направи впечатление ,че е затегнат прилично,да не кажа бая.Но там говорим за по голямо налягане на маслото.
    Пък и щом не тече вода Свиркай си с уста и това е..
    За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
    Honda Dominator 650
    088ЧЧ93979-->Борис
    0878956Ч38-->Борис

Коментар

Абе и аз пробвах да го развия този загубен датчик за масло за да го замерим, ама си изпотроших ръцете и се отказах. То там е и пробката за водата ама и нея не можах. Клеясало, сраснали се металите направо. Още имам белези по ръцете и един счупен ключ.

Коментар

Аз така си свиркам, че ми иде да отсвиря цялата нива по някой път. Ама след това се чудя какво ще ремонтирам и как ще спя като няма да мисля за датчици, моторчета и тем подобни глупости

Коментар

Абе и аз пробвах да го развия този загубен датчик за масло за да го замерим, ама си изпотроших ръцете и се отказах. То там е и пробката за водата ама и нея не можах. Клеясало, сраснали се металите направо. Още имам белези по ръцете и един счупен ключ.
          Ти гледай да не закръглиш гайката на самия датчик ,че ще го режеш после с флекса.
          Honda Dominator 650
          088ЧЧ93979-->Борис
          0878956Ч38-->Борис

Коментар

Не, ще го зачукам с теслата

Коментар

Не, ще го зачукам с теслата
              Охоо ,викаш ще искараш тежката артилерия
              Honda Dominator 650
              088ЧЧ93979-->Борис
              0878956Ч38-->Борис

Коментар

И датчикът за температура, и датчикът за налягане, и пробката за източване са на конусни резби. Да скъсаш резбата е адски трудно, по-лесно (но пак иска усилие) е да счупиш целия елемент.

Коментар

Мерси Ясене, затова се притеснявах.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X