Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Подготовка на Нива за нощна експлоатация по полета,гори и язовири

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Подготовка на Нива за нощна експлоатация по полета,гори и язовири

Като казахте нощна експлоатация се сетих в патрула какво возя по този въпрос понеже ние пътищата ги търсим предимно пеша проблема го реших така единият е с ксенон другия е с нормална крушка и двата са с променени рефлектори и се зареждат почти постянно по време на движение тоест в готовност са изкарват по час и половина зимата на студено е с нови акумулатори са все пак.
    Прикачени файлове
    Honda crf450x Nissan patrоl y260 RB25DET
    Honda doninator 650 4RUNNER 5gen limited

Sofrace Offroad Team

Коментар

Нощното движение придполага или особено виждане на шофьора, или правилно осветление, или фееричен щурман. Заявления от типа "аз съм доста доволен от екрана на телефона" са проявление на агресивен дебилизъм, и би трябвало да са обект на модериране.
      Последно редактирано от Ясен; 17-05-10, 12:00. Причина: други неща са обект на модериране, нейсе.

Коментар

Колега niva men,ако нещо не се бъркам твоята Нива преди време си имаше фар на тавана,защо се отказа от него?

Коментар

Това е мойто предложение , тракторни както им викат по 50лв парчето . Фар + крушка , заштото заводските ги продават с 24v крушки .
          Прикачени файлове
          Последно редактирано от cernia.1977; 12-05-10, 21:49.

Коментар

На моята Нива съм с крушки 90/100 на Narva за по 7-8лв парчето от Шел. Естествено имам допълнителни релета, за да не ми изгори ключа. Разликата между стандартните и тези по-силни крушки е ОГРОМНА, както на къси, така и на дълги светлини. Регулирал съм си фаровете и за 3-те години откакто имам въпросната Нива, никога не са ми пресветвали насрещни водачи или пък да ми прегряват рефлектори, фасонки и т.н. На тавана съм монтирал 4 халогенни фара на Хела със съответните крушки, за подпомагане, когато има нужда. А и естествено "боен" фар за запалката от тея камуфлажните, които са по 15-20лв парчето. Осветява до около 100м доста прилично.
            А на мен лично повече не ми е нужно.
            Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Limited 2001г.

Коментар

Първоначално публикуван от мишан Преглед на мнение
              Колега niva men,ако нещо не се бъркам твоята Нива преди време си имаше фар на тавана,защо се отказа от него?
              Много опира в гората и затова го преместих.А и така мога да го въртя,когато ми е нужно.

Коментар

Аз при мен проблема със допълнителното нощно осветление донякъде съм го решил като съм си направил магнитно монтирането на два тракторни фара.Не е много добър вариант,но върши работа.

Коментар

Първоначално публикуван от мишан
                  Аз при мен проблема със допълнителното нощно осветление донякъде съм го решил като съм си направил магнитно монтирането на два тракторни фара.Не е много добър вариант,но върши работа.
                  А как си ги захранил
                  За всеки ден прекаран в риболов господ дава по два
                  0878 79 20 61 Борис

Коментар

Първоначално публикуван от gabocvet Преглед на мнение
                    А как си ги захранил
                    С подвижен кабел[не е много удачно но засега ми върши работа],имам монтирани допълнителни още две гнезда за запалка.

Коментар

Първоначално публикуван от мишан
                      С подвижен кабел[не е много удачно но засега ми върши работа],имам монтирани допълнителни още две гнезда за запалка.
                      1. Не те ли е страх ,че можеш да направиш беля с този кабел
                      2. Тези две гнезда през кои бушони ги захрани защото ако са направо от + можиш да стопиш инсталациата
                      За всеки ден прекаран в риболов господ дава по два
                      0878 79 20 61 Борис

Коментар

Беля можеби,нали затова има бушони,за захранването с ток е тъкмо от +,като тока до гнездата минава през допълнително изведен бутон и реле.

Коментар

Аз си монтирах два фара "Hella"от фолцваген тия бусовето и светят много добре .
                          Прикачени файлове
                          [SIGPIC][/SIGPIC][B]Bore[/B]

Коментар

Еее борка ти с тия фарове рибата трепеш.Много яко светят.
                            Аз сложих на наща едни халогенчета,малки, ама вършат все някаква работа .Не че ми се налага много да пътувам през ноща ,но за красота да седят
                            Прикачени файлове
                            За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
                            Honda Dominator 650
                            088ЧЧ93979-->Борис
                            0878956Ч38-->Борис

Коментар

Аз съм си купил халоген за 15 лв., дето се включва в запалката. Смятам да си сложа и запалка до шофьорската врата.
                              Имам и тактически прожектор на пушката, ама това е за друго.

Коментар

Гледам с любопитство, виждам дълбоко неразбиране. Освен агресивния дебилизъм на личните съобщения.
                                ВСИЧКО което показвате са ЧИСТО асфалтови изпълнения. Освен че не са всеракурсни. Защо ви трябва да изхвърляте пари за щайга бира, с нея е по-приятно. От изненадата че когато ти трябват най-много, фаровете най ги няма.
                                А износимите фарове не се включват в запалката. В битовите коли тя е единственото уж здраво място в цялата инсталация, и вечно е претоварена. Освен дето клеясала и изгнила от катрана. Направете нормално друго гнездо, може и в тоя формфактор. С нормален бушон, право от акумулатора. Не от контактния ключ.
                                ...
                                Последно редактирано от Ясен; 17-05-10, 12:01. Причина: Не случайно Стефан не е модератор

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X