Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лада Нива в действие

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Лада Нива в действие

Айде и аз да постна от съботната разходчица..То по скоро не беше разходка еми ходене за дърва, ама ......Имаше и офроуд..
    По едно време пръстите на дясната ми рака бяха замръзнали, правех само 2 движения, на горе и на долу, колкото да давам газ на хускварната, но добре, че си взех ръкавици, като ги сложих се родих, после и парното на макс в колата....
    На този камък дето сам снимал, едно мицубиши за да се направи на проходимо като се красна в него, смях, смях...Аз си минах като 1вия човек.. А искаше да се опъваме, викам му: Когато пожелаеш бате ..
    Прикачени файлове
    Последно редактирано от Борис Хаджиценев (bob4oo); 12-12-10, 18:35.
    За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
    Honda Dominator 650
    088ЧЧ93979-->Борис
    0878956Ч38-->Борис

Коментар

Все пак смятам,че точно тук е нужно да се пускат главно снимки,съответствуващи на заглавието на темата.Но както и да е.....,всъщност преди малко се прибрахме от Сливенския Балкан.Очакванията ни бяха за сериозен сняг,но всъщност все още такъв няма-/поне при нас/.По тази причина не правих много снимки,просто като цяло липсваха интересни моменти.И все пак ето как се представиха Нивите днес по замръзналите терени.Този път в групата имаше и друг представител на марката ВАЗ,а имено Лада Самара с колесна формула 4х2 и клиренс от цели 16см.Оказа се,че Руската 1300-кубикова машина няма никакви проблеми със заледените наклони след като беше обута с чисто нови Зимни гуми Ласа....,ако трябва да бъда честен Самарата се държеше като залепнала по острите и заледени завои в Балкана-наистина много добре сметната и балансирана машина....П.П.Отново съм пропуснал да сверя датата и годината на фотото.
      Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от Янко Желязков Преглед на мнение
        Все пак смятам,че точно тук е нужно да се пускат главно снимки,съответствуващи на заглавието на темата.Но както и да е.....
        Ако имаш предвид моя пост, си е по темата, Лада нива в действие.. Колега Янко..Направо си е в действие, дърпах куп Баварци да запалят, защото беше непосилно за тях в -11: -12 градуса C..Все пак в заглавието не е писано Лада нива В действие, Офроуд!Вярно Офроуд форум сме.Но е действието на нивата, служи за транспорт и за работа... Не се заяждам..
        Инак хубава разходка сте си спретнали.. : )
        Honda Dominator 650
        088ЧЧ93979-->Борис
        0878956Ч38-->Борис

Коментар

Първоначално публикуван от Борис Хаджиценев (bob4oo) Преглед на мнение
          Ако имаш предвид моя пост, си е по темата, Лада нива в действие.. Колега Янко, ако и при теб паднат температурите на -11 -12 градуса..?Все пак в заглавието не е писано Лада нива В действие, Офроуд!Вярно Офроуд форум сме, но е действие.. Не се заяждам..
          Инак хубава разходка сте си спретнали.. : )
          Тъй,тъй батковото-спокойно.А що се отнася до температурите,бати ти Янко има бая копано и бая счупени лопати вечерта в Балкана при студ от -15,-20гр. и снежни виелици.Все пак преди да купя Нивата основния ми автомобил за снежни приключения беше Жигули.Та ето го и него в действие броени дни,преди да купя Нивата и да го отърва от мъките с мен по Планините....
          Прикачени файлове

Коментар

С тия кашони с дърва излагаш марката Лада Нива Натиснете снимката за да я уголемите

Име:60.jpg
Прегледи:2
Размер:173.7 КБ
ID:5234084Натиснете снимката за да я уголемите

Име:59.jpg
Прегледи:1
Размер:210.9 КБ
ID:5234085 е така се товаре
            [SIGPIC][/SIGPIC][B]Bore[/B]

Коментар

Първоначално публикуван от b.bore@mail.bg Преглед на мнение
              С тия кашони с дърва излагаш марката Лада Нива [ATTACH=CONFIG]278593[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]278594[/ATTACH] е така се товаре
              А,ей на тоя човек вече наистина мога да му стисна ръката-наистина много добра работа му върши Нивата....,очевидно е-браво.П.П.Бобчо взимай пример от колегата как се товари Нива,какви са тия кашони от яйца в твоята???

Коментар

С тия кашони с дърва излагаш марката Лада Нива [ATTACH=CONFIG]278593[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]278594[/ATTACH] е така се товаре
                Прав си, но си с свалена задна седалка, а както виждаш Боре аз не сам я свалил, че не ми се цапа колицата.. Инак браво..!

Първоначално публикуван от Янко Желязков Преглед на мнение
                А,ей на тоя човек вече наистина мога да му стисна ръката-наистина много добра работа му върши Нивата....,очевидно е-браво.П.П.Бобчо взимай пример от колегата как се товари Нива,какви са тия кашони от яйца в твоята???
                Прав си колега Янко..То се разпаднаха работите с ремаркето, инак щеше да я наскърцам до горе, с едно много голямо ремарке, ама..
                Последно редактирано от Борис Хаджиценев (bob4oo); 12-12-10, 20:03.
                Honda Dominator 650
                088ЧЧ93979-->Борис
                0878956Ч38-->Борис

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:66.jpg
Прегледи:1
Размер:135.9 КБ
ID:5234086 и като се спуснеш надоло с товар си е испитание .

Коментар

[ATTACH=CONFIG]278600[/ATTACH] и като се спуснеш надоло с товар си е испитание .
                    Аа, боре, ама на мен ми идва обратното, трябва да го изкачвам нагоре, не да спускам.. Малко го ударихме на СпайпЧат, ама преставаме..
                    Honda Dominator 650
                    088ЧЧ93979-->Борис
                    0878956Ч38-->Борис

Коментар

Колеги, да се придържаме към темата, а тя не е кой колко дърва е наблъскал в Нивата. Тя по принцип е предвидена да дърпа около 1500 кг (аз лично моята съм я пробвал до 800 кг само). И все пак същността на тази тема е автомобила да си оправдае името,а именно интересни снимки при трудни терени.

Коментар

Първоначално публикуван от Kara Kolio Преглед на мнение
                        Колеги, да се придържаме към темата, а тя не е кой колко дърва е наблъскал в Нивата. Тя по принцип е предвидена да дърпа около 1500 кг (аз лично моята съм я пробвал до 800 кг само). И все пак същността на тази тема е автомобила да си оправдае името,а именно интересни снимки при трудни терени.
                        от тия снимки по интересни на къде

Коментар

от тия снимки по интересни на къде
                          Прав е Борчо..Ако я намелеш така като него + едно ремаркенце фулл с дръвца, и си джиткаш офроуд.. То ако я намелеш толкова ще вземе да опира в пласмасовите подкалници ..
                          Honda Dominator 650
                          088ЧЧ93979-->Борис
                          0878956Ч38-->Борис

Коментар

Първоначално публикуван от Борис Хаджиценев (bob4oo) Преглед на мнение
                            Прав е Борчо..Ако я намелеш така като него + едно ремаркенце фулл с дръвца, и си джиткаш офроуд.. То ако я намелеш толкова ще вземе да опира в пласмасовите подкалници ..
                            А ако нямам пластмасови подкалници?

Коментар

Първоначално публикуван от Kara Kolio Преглед на мнение
                              А ако нямам пластмасови подкалници?
                              Еми, загазия колега.. това в кръга на шегата.! Да не земеш се обидиш нещо..Че знам ли..
                              Honda Dominator 650
                              088ЧЧ93979-->Борис
                              0878956Ч38-->Борис

Коментар

Аз няма да се обидя, знам че всичко е в кръга на шегата. Важното е модератора на ВАЗ раздела да не се обиди и да ни раздаде на всичките спамери коледни почивки.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X