Аз, ама мисля че е точното име за него. Дано не се обиди, всичко е в кръга на шегата пък и той не е толкова тънкообиден човек. Но съдейки по клипа, който е заснел, мисля че по-добре се справя с Нивата и коловозите отколкото с фотоапарата.
Ами Найден-/бялата Нива/ го измисли това-бил съм търсил все дълбоки коловози.Бъзикат ме те,ама колкото пъти тръгнат след мен,толкова пъти след това разпъваме въжетата.Че вчера и едното го скъсахме....,в най дълбокия гьол по пътя на танковете.
Как ще се обидя бе Найдене-наши хора сме,нали ме знаеш,че не съм от тия тънкообидните.Само се молете със Здравко да не реша да махна Нивата и да си купя редукторен УАЗ,че тогава вече не ви виждам-нещата с избраните от мен маршрути ще загрубеят много и май ще се наложи сам да си карам.
Ами не само едното въже е скъсано, а и моя чисто нов колан и той почти е съдран, нямам идея как е станало. Живи и здрави да сме тези неща се купуват, най-важното е да се събираме все така и след 30 години и с усмивка по лицата да си спомняме тези преживявания с тези "недоразумения на автомобилостроенето", наречени Лада Нива.
Ами не само едното въже е скъсано, а и моя чисто нов колан и той почти е съдран, нямам идея как е станало. Живи и здрави да сме тези неща се купуват, най-важното е да се събираме все така и след 30 години и с усмивка по лицата да си спомняме тези преживявания с тези "недоразумения на автомобилостроенето", наречени Лада Нива.
А,че ти пък какво си недоволен от Нивата?Да чукнем на дърво-слушат ни машинките.
Ако мислите и на снега така да стоя цял ден навън и да ви снимам кошниците поне подсигурете нещо за вътрешно сгряване, защото зимата все пак ще дойде...
Еее какво става никой ли не е карал тази събота и неделя?Аз си поиграх на снега, който на места беше 1 метър.Но снимките са много големи и са неудобни за разглеждане...
Няма ли как да ги компресираш малко да се порадваме? Тук снега е много оскъден в Балкана, едва 10 см на места но не и по пътя. Янко по-късно ще качи някоя снимка, но общо взето не сме открили още сезона както трябва.
Да, определено е ясно, че от 5 см сняг няма как да имаш преспи чак по предния капак и цялата ти радиаторна решетка да е пълна със сняг... Тук се радвахме само на заледени участъци от пътя или някой стръмна полянка с 5-10 см сняг.
Коментар