Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лада Нива в действие

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Лада Нива в действие

Ха ха Янко -коловоза,кой е кръстника?

Коментар

Аз, ама мисля че е точното име за него. Дано не се обиди, всичко е в кръга на шегата пък и той не е толкова тънкообиден човек. Но съдейки по клипа, който е заснел, мисля че по-добре се справя с Нивата и коловозите отколкото с фотоапарата.

Коментар

Първоначално публикуван от lud ribar Преглед на мнение
        Ха ха Янко -коловоза,кой е кръстника?
        Ами Найден-/бялата Нива/ го измисли това-бил съм търсил все дълбоки коловози.Бъзикат ме те,ама колкото пъти тръгнат след мен,толкова пъти след това разпъваме въжетата.Че вчера и едното го скъсахме....,в най дълбокия гьол по пътя на танковете.

Коментар

Как ще се обидя бе Найдене-наши хора сме,нали ме знаеш,че не съм от тия тънкообидните.Само се молете със Здравко да не реша да махна Нивата и да си купя редукторен УАЗ,че тогава вече не ви виждам-нещата с избраните от мен маршрути ще загрубеят много и май ще се наложи сам да си карам.

Коментар

Ами не само едното въже е скъсано, а и моя чисто нов колан и той почти е съдран, нямам идея как е станало. Живи и здрави да сме тези неща се купуват, най-важното е да се събираме все така и след 30 години и с усмивка по лицата да си спомняме тези преживявания с тези "недоразумения на автомобилостроенето", наречени Лада Нива.

Коментар

Първоначално публикуван от Kara Kolio Преглед на мнение
              Ами не само едното въже е скъсано, а и моя чисто нов колан и той почти е съдран, нямам идея как е станало. Живи и здрави да сме тези неща се купуват, най-важното е да се събираме все така и след 30 години и с усмивка по лицата да си спомняме тези преживявания с тези "недоразумения на автомобилостроенето", наречени Лада Нива.
              А,че ти пък какво си недоволен от Нивата?Да чукнем на дърво-слушат ни машинките.

Коментар

Още малко клипове от неделя:

Коментар

Браво много хубави снимки и клипчета са се получели
                  и вече знам от сега нататък кой ще е нашия фотограф
                  0898707872-Здравко

Коментар

Първоначално публикуван от ribar4eto Преглед на мнение
                    Браво много хубави снимки и клипчета са се получели
                    и вече знам от сега нататък кой ще е нашия фотограф
                    И аз знам Здравко,обаче въпросния фотограф днес ми звънна и иска по 1лв. на снимка.Тъй,че прави сметка на колко снимки я има Нивата ти и да плащаме

Коментар

Ако мислите и на снега така да стоя цял ден навън и да ви снимам кошниците поне подсигурете нещо за вътрешно сгряване, защото зимата все пак ще дойде...

Коментар

Ами то е ясно че няма да е все така следващия път ще се погрижа да зачървиш гребена
                        0898707872-Здравко

Коментар

Еее какво става никой ли не е карал тази събота и неделя?Аз си поиграх на снега, който на места беше 1 метър.Но снимките са много големи и са неудобни за разглеждане...

Коментар

Няма ли как да ги компресираш малко да се порадваме? Тук снега е много оскъден в Балкана, едва 10 см на места но не и по пътя. Янко по-късно ще качи някоя снимка, но общо взето не сме открили още сезона както трябва.

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:_IGP0499.jpg
Прегледи:1
Размер:84.3 КБ
ID:5234003Натиснете снимката за да я уголемите

Име:_IGP0489.jpg
Размер:82.9 КБ
ID:5234002Натиснете снимката за да я уголемите

Име:_IGP0503.jpg
Размер:87.8 КБ
ID:5233999Натиснете снимката за да я уголемите

Име:_IGP0497.jpg
Размер:109.4 КБ
ID:5233998Натиснете снимката за да я уголемите

Име:_IGP0492.jpg
Размер:122.4 КБ
ID:5233997Натиснете снимката за да я уголемите

Име:_IGP0500.jpg
Размер:134.0 КБ
ID:5233995

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:_IGP0498.jpg
Размер:101.9 КБ
ID:5233996

Естествено снимки с големия сняг нямам, но от Нивата се вижда.

Коментар

Да, определено е ясно, че от 5 см сняг няма как да имаш преспи чак по предния капак и цялата ти радиаторна решетка да е пълна със сняг... Тук се радвахме само на заледени участъци от пътя или някой стръмна полянка с 5-10 см сняг.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X