Обява

Свий
Няма добавени обяви.

пробленм със скоростите на нива

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от dragomir_68
    Трябва на кранчето да има 2 изхода за 2те клапи а не 2 кранчета
    Има с два изхода но един централен болт за регулиране и на двата изхода, той определено не е подходящ, трябва ти с два изхода и два отделни винта на всеки.
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Точно
      ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
      Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

да ама чак на 2-3 ще мога да го сменя че нямя от къде да намеря сега
        "Ако не можеш да ги убедиш, объркай ги."

Коментар

Ей, до 2-3 ще е смъртоносно да караш така
          Нищо страшно няма разбира се, пък и частта струва 2-3 лева най-много.
          Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

е то днеска няма за кога да карам, утре и на 2-ри ще се изтрезнява

Коментар

Проблема с газта е решен :с малко изтрити нерви и доста време
              Колеги пак имам проблем със скоростите , таман викам рахатясах, нооооо
              сега смятам че проблемът е в крив вторичен вал
              мисля си така и доста поспорих с хората, но като запаля колата и я включа на някоя скорос с просто око се вижда ,че опашката на вала се върти на ексцентрик, затова са ми и вибрациите по купето и раздатката
              Някой да има вторичен вал за 5 скоростна кутия за нива

Коментар

Бах мааму, кв`во си го правил това че се е изкривило. Това може да говори за две неща, или си е така по произход, което говори много зле за руснаците които са го произвели, или е направено от говнолин, което говори пак същото...
                Ужас брато, като толкова искаш рески джип си вземи УАЗ-ка, те поне са по-корави...

Коментар

Първоначално публикуван от Камен Калчев Преглед на мнение
                  Проблема с газта е решен :с малко изтрити нерви и доста време
                  Колеги пак имам проблем със скоростите , таман викам рахатясах, нооооо
                  сега смятам че проблемът е в крив вторичен вал
                  мисля си така и доста поспорих с хората, но като запаля колата и я включа на някоя скорос с просто око се вижда ,че опашката на вала се върти на ексцентрик, затова са ми и вибрациите по купето и раздатката
                  Някой да има вторичен вал за 5 скоростна кутия за нива
                  Имал съм такъв проблем с крив вал. На камионче даф. А там частите са кът. Значи кардана е балансиран, обаче сложи ли се на скоростната кутия и скорост над 50 км става страшно! В моя случаи махнах зегерките на карето и на подемника от долу с чука местиш карето да компенсираш кривия вал.... и после с телопдаващото фиксираш. Карах го точно две години и гледам още го карат.

Коментар

това ми се струва малко опасно , а и зор ще натъкмя средното каре, завря ли са го на .........
                    търся нова кутия ама няма, по морги само четири степенни
                    чувал съм, че преправяли четворки на петици, несъм виждал вал от 4-ворка и си нямам наидея дали е възможно

Коментар

От четири скоростна кутия-може да стане пет.Не е много сложно,не съм го правил-но имах такова желание и бях намерил и човек който да разглоби и направи каквото трябва по кутията за да стане петскоростна-но за беля откраднаха возилото
                      Успех-не е сложно да стане-нито е скъпо.

Коментар

смятам че проблема е в тази оградената част, ако е навътре досега трябваше да спука корпус, да съсипе лагери....

Коментар

До: пробленм със скоростите на нива

http://www.youtube.com/watch?v=C5KS1KYX78s

Този руснак обяснява мног просто и ясно основните проблеми и последиците от тях. Твоята 5-степенна ли е?
                          На мене първо ми се разхлаби задния болт - резултата : счупен блок зъбни колела на 5-тата скорост + разбит кожух на скоростната кутия.
                          След ремонта имам чувството, че или се е охлабила предната част за която човека от видеото говори, или просто се е разбил синхронизатора на 4-тата скорост (той се намира най-отпред). В момента 4-тата постоянно ми изключва и отива в неутрално положение и ръката е винаги на лоста при каране на тази предавка. Щом има стружки, отвори кутията и свали основната ос. Най вероятно са от някои от зъбните колела или синхронизатори. Аз ходя по майстори, защото хич ме няма в боравенето с техника, а и скоростната кутия си е сложна задача. Изобщо, като гледам този пич си разбира много, гледайте му и другите клипове.

EDIT: Сега видях, че темата е отдавна. Сигурно си решил проблема вече...
                          Александър

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X