на място място се включва при студен двигател а при топал само в движение
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Как се включва блокажа на нива
Свий
X
-
Първоначално публикуван от Венцислав ПетровБлокажа т.е. блокировката на междинния диференциал се включва само в движение. На място понякога е невъзможно да се включи. Няма ограничение за скоростта, при която може да се включи, но не трябва да има буксуване на никое от колелата в момента на включване...
При мен по-трудно се изключваше, понякога само с мощен шут по лостчето...Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Нейчо НаковТова не трябва да има значение,защото блокира раздатката а не деферинциалитеВеднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Пътя който изминават колелетата на предния и на задния мост е различен.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Здрасти колега незнам от предишните мнения дали някой е чел по книжките как се включва предния деф... или демопликатора(бавните) но в книжката пише че няма проблем да включват в движение но! ако включвасх бавни трябва изключително да внимаваш понеже неможе да карасх със 100км и изведнъж да забичеш бавните примердърпасш кола или ремарке по някакво голяма нагорнище и нивичката издава багажа праскаш и бавните и нямаш грижи)дано да си ме разбрал правилно
Ако бях това, което исках, щях да мечтая да бъда това, което съм
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар