Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Малкото лостче дрънчи

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Малкото лостче дрънчи

Хахаха добре звучи... Какъв мъж е този, който не ляга под колата? С тая моя математика ще ми излезе лошо име

Коментар

Първоначално публикуван от philipp Преглед на мнение
      Хахаха добре звучи... Какъв мъж е този, който не ляга под колата? С тая моя математика ще ми излезе лошо име
      Като ще лягаш - поне кръсти си колата с някое хубаво име . Така като кажеш , че отиваш да си лягаш под ( ....) ще ти завиждаме всички .
      Айде приятно "прекарване " под .......
      Нали името ще е на жена ..........
      Ясене ...... да не ме баннеш за майтапа ? Той е по темата .

Коментар

Е offtopic е, но и аз не мога да се стърпя... Имах приятел в гимназията, който на 18 години се сдоби с Лада и я кръсти... "Кирчо". Та кръщаването на колата и лягането под нея за завист не винаги работи

Коментар

Колегите са ти обяснили всичко . Обаче този майстор който ти е казал че има разбито каре на раздатката . Карета имат карданите от раздатката към дифовете / може и ти да не си разбрал /.
          Има едно мн готино ръководство за Нива/ на руски / тук във форума - изрови го и го разгледай прилежно . Мн работи ще ти станат ясни и няма да те заблуждават разни квартални майстори, защото на тях това им е половината от работата - да те убедят ,че колата ти е мн строшена .
          :D Мога да помогна на всеки - стига да не ми иска пари !

Коментар

При арменеца на Черни Връх втулки за лостчето няма... Ще се разходя и по други магазини, но ми казаха, че е дефицитна стока.

Коментар

Първоначално публикуван от philipp Преглед на мнение
              При арменеца на Черни Връх втулки за лостчето няма... Ще се разходя и по други магазини, но ми казаха, че е дефицитна стока.
              Виж по-горе поста на toni188, мисля, че ще свърши работа. Ако не - провери карето м/у ск. кутия и раздатката, обикновено е в някаква фаза на разпад. Ако нямаш канал, вж. следващите постинги - чакай да замръзне, поне да не се каляш.
              ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Филипе,е не можа да се научиш да не слушаш този и онзи-имам впредвид прослолутия квартален майстор и такива като него.По-горе в постовете са ти споменали за пластинките ,които се слагат за да уплътнят луфта м/у лостчетата и осите-просто ги вземи и ги смени.По-сложно ще е да ги намериш.Успех и поздрави!
                0886685545-Влади- ОФ-РОУД КЛУБ"НОВИ ИСКЪР 4Х4 ЕКСТРИЙМ"

Коментар

Като поровиш по-назад в темите,ще намериш една - казва се "Шумоизолация на Нива" или нещо подобно.Там в пост 15 съм описал най-подробно какво се прави като тропат лостчетата.
                  Успех !
                  Най-страшното в България е, че хората, които пращат SMS-и във ВИП-Брадър,
                  имат право да гласуват на избори.

Коментар

Първоначално публикуван от vladyas Преглед на мнение
                    Филипе,е не можа да се научиш да не слушаш този и онзи-имам впредвид прослолутия квартален майстор и такива като него.По-горе в постовете са ти споменали за пластинките ,които се слагат за да уплътнят луфта м/у лостчетата и осите-просто ги вземи и ги смени.По-сложно ще е да ги намериш.Успех и поздрави!
                    Влади, аз не съм казал, че ги "слушам", аз просто споделям какво казват. На въпросния "експерт" отдавна съм отказал да му давам каквото и да е още откакто стана онази история при която искаше да ми продава секторна кутия. За питане обаче пари не иска и аз се забавлявам

Колкото до дрънченето - днес ми се раздрънчаха радиото и жабката... Нивата ми не върви на добър път (а май и така трябва да бъде - даже без път!)

Коментар

Дерзай, пътят е само средство към целта.
                      ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Нямам още нови втулки (търси се), но днес разглобих барчето... Имам четири пластмасови цепнати цилиндърчета които силно приличат на въпросните втулки (по описание) обаче нанизани две по две на лостчетата (???). Никак, даже хич не им отива да им е оригиналното място там?!? Дали някой не ги е оставил там за резерва? Зачистих ги, че изглеждаха ужасно... не са счупени. Нанизах ги пак където си бяха.

По-горе пишеше, че някакви болтове се развиват, но никак не видях точно къде ще да са те... Сглобих и се предадох Следващия път ще пия бира преди да се занимавам с такива неща. Без бира никога не ми се получава...

Коментар

Филипе,мани тая бира.Свали раздатката и я сложи в хола на стъклената маса.И намери темата,която съм ти посочил по-горе.И от купето става,обаче то и апендикс можело да се извади през устата,ама докторите не знам що ги вадят през корема.
                          Досега да си готов.
                          Поздрави.
                          Най-страшното в България е, че хората, които пращат SMS-и във ВИП-Брадър,
                          имат право да гласуват на избори.

Коментар

Първоначално публикуван от Hala Преглед на мнение
                            Филипе,мани тая бира.Свали раздатката и я сложи в хола на стъклената маса.И намери темата,която съм ти посочил по-горе.И от купето става,обаче то и апендикс можело да се извади през устата,ама докторите не знам що ги вадят през корема.
                            Досега да си готов.
                            Поздрави.
                            Аз я намерих темата и уж даже поразбрах някои неща от нея... но за подобни интервенции ще чакам канал + лято да ми дойдат...

Коментар

Другари странно или не, но дрънчащ звук от лостчето вече нямам! Разглабянето и сглабянето на барчето май оправи нещата

Коментар

След като неприятното дрънчене се върна разглобих пак и реших проблема с ластик (прикачената снимка)... Тези беличките пластмаски, които са нанизани в долната част на лоста би трябвало да са резервните втулки и предполагам, че се нанизват от ляво и от дясто напречно на остта около болта. За съжаление не успях да го махна този болт - така е запекъл, че по-скоро ще падне раздатката...
                                Прикачени файлове

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X