Я да бутна малко темата - следния проблем - при подаване на газ рязко двигателя започва да се чуди какво да прави за 1-2 секунди, след което подскача рязко. Предполагам, че нещо е запушено по ускорителната помпа. Всички диафрагми са сменени. Другото ми съмнение е, че бензиновата помпа може да е за смяна. Там има ли някакви особености или просто свалям старата и слагам новата?
Не е бензиновата помпа. Ако беше тя, първо щеше да рипа, а после да увяхва. Имаш проблем с ускорителната помпа. За удобство, тя се вижда как работи и в спряло състояние. Трябва да прави видима струйка в първа камера. (в зависимост от модела карбуратор, може и в двете камери)
Модела... Май е като на самарата, солекс някакъв. А как се оправя можеш ли да обясниш с две изречения? Карбуратора ми е горе долу познат, отварял съм го няколко пъти, но не съм го разглобявал целия.
Прост като министър председател карбуратор. Отваря се, маха се гръбначния живот и културните пластове, отложени вътре, след което се ревизират всички мембрани, жигльори и лостови системи. Сглобява се и се регулира. В случая е достатъчно да махнеш капака на тенджерата и да погледнеш, дали ускорителната помпа работи.
Какво ли не правят хората, само и само да не си сложат АГУ..
"Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
На прост Български,над работната камера има тъничка тръбичка завършваща с отвор от порядъка на 0,45-0,60мм,която при завъртане на дроселовата клапа,задейства ускорителна помпа,която изпръсква определена порция гориво в карбуратора.Най-вероятно е запушена или пръска накриво,почисти я продухай и сглоби,при нормална работа,трябва да пръска по дроселовата клапа тънка струйка.Ако не ще виж платното на ускорителя,може да е скъсано или да има счупена пружина.
Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...
Коментар