Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Колани на задната седалка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Колани на задната седалка

Първоначално публикуван от ribar4eto Преглед на мнение
    И аз да питам дали задните колани могат да се взаимозаменяими с предните че нещо неможи да се изтегли предния колан все заяжда или как се отремонтирва ако изобщо е възможна
    Бъди така благоразумен да си купиш нов.

Коментар

Първоначално публикуван от ribar4eto Преглед на мнение
      И аз да питам дали задните колани могат да се взаимозаменяими с предните че нещо неможи да се изтегли предния колан все заяжда или как се отремонтирва ако изобщо е възможна
      Не, задните са изключително къси. В интерес на истината повечето предни, които продават също са къси за Нива. Купувай нов с повишено внимание. Аз се прецаках.

П.С. Ако искаш един брой чисто нов преден колан (шофьорски е, но лесно се обръща за десен) - мога да ти го дам на половин цена. Както казах обаче - идва леко къс за Нива. Няма да стане за дебели хора без дърпане на седалката назад.

Коментар

На последната ми Нива (2007) ги има фабрично. Който иска си ги закопчава. Не пречат при обръщане на облегалката - презрамките минават отвън. При тежки бързи спускания са полезни, иначе тези от задната седалка при яки спирачки и удари се завират под предните - много е смешно.
        п.п. Не качвайте отзад дебелаци
        ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X