До: Автомобили ВАЗ
Ти гледаш youtube, аз съм участвал в реално изпълнение на такъв автомобил.
Я, я вземи да плъзгаш контролирано Жигули, на сух асфалт. Пробвай се.
След това опитай с друг, стандартен западен, задноприводен автомобил. Може и с 1600 мотор. Разликата в резултата и ефекта, за тях мислил ли си? Това, че за Жигулито части читави почти не останаха, а стават все по-скъпи, но долнопробни..... взимаш ли го в предвид? Здраво било - здрава е в сравнение с Москвич 407. Иначе всичките Класики са един дол дренки. И с гадна, трудоемка за ремонт предница. Която има много неща, които биха се повредили. При това, не трудно.
На сняг, всичките буксуват. То и ремъчния 1300- 2105 е с няколко коня отгоре над верижния 21011. Само заради ангренажа. Жигулито 1200, никога не съм го харесвал. Нито на вид, нито на салон, нито на мотор, нито на вървене.....
Таа Бай Тошо какво разправяше за дрифта с лада ,защото в youtube има фрапантни клипчета особено първото като напишеш LADA DRIFT
Я, я вземи да плъзгаш контролирано Жигули, на сух асфалт. Пробвай се.
На сняг, всичките буксуват. То и ремъчния 1300- 2105 е с няколко коня отгоре над верижния 21011. Само заради ангренажа. Жигулито 1200, никога не съм го харесвал. Нито на вид, нито на салон, нито на мотор, нито на вървене.....

питам от любопитство
Коментар