Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Автомобили ВАЗ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Автомобили ВАЗ

Кой модел е по-добър за начало ваз2101 или 2105. Коя е по-добра за дрифт. Ще съм много благодарен на всеки който ми отговори. Моля да ме извините ако въпросът ми е глупав!

До: Автомобили ВАЗ

Аз лично предпочитам 2101 заради някои конструктивни решения и най вече заради дизайна . Серията от началото на 70-те е най-добра защото е най-близо до оригиналния Фиат 124 .

Коментар

Първоначално публикуван от Dakata89 Преглед на мнение
      Коя е по-добра за дрифт.
      Намерил си точното място да питаш, определено.

Коментар

Teмата определено не е за този раздел! Местя я във ВАЗ.
        С "Фармахим" - непобедим
        Дизел - само дънки!

Коментар

Първоначално публикуван от moskvich408 Преглед на мнение
          Аз лично предпочитам 2101 заради някои конструктивни решения и най вече заради дизайна . Серията от началото на 70-те е най-добра защото е най-близо до оригиналния Фиат 124 .
          Ти предпочиташ, ама точно това е най-големия кусур...., че е СССР автомобил от началото на 70-те. При това правен въз основа на не най-доброто.

Нито една от двете. Не се шегувам. Няма подходящ автомобил за дрифт. Има 2 вариянта:

- допълнително модифициран, точно и определено за дрифт
          - роден за дрифт

Колите, които визираш - не са нито едно от двете.

Коментар

Първоначално публикуван от Тодор Живков Преглед на мнение
            ...Няма подходящ автомобил за дрифт
            Тук, ъъъ, само за съветските автомобили ли говорим или ? Щото ако говориш за автомобилите поначало - ъъъ, дръзко твърдение бих казал
            Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Ако ще си правиш експерименти най подходящ е ВАЗ 2101 навремето си играхме с един такъв само че още не се казваше дрифт . Най бързите и лесни промени са скъсяване на пружините двойни щанги отзад двойна стабилизираща отпред фланци шпилки и 14 цола фиатови джанти с подходящи гуми и изрязване на калниците. До тук добре но вече не стига мощност на двигателя нашия навремето беше 1.5 и го поразпилихме много добре се лъзгаше пустото жигули
              Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Всички класически лади дрифтят много лесно, когато не щеш (през зимата в центъра на града). И Жигулито, и петицата си имат съответен модел на Фиат, на който приличат. И двете са доста "променен" Фиат - Жигули определено е променяно за добро, за петицата не зная.

Коментар

Таа Бай Тошо какво разправяше за дрифта с лада ,защото в youtube има фрапантни клипчета особено първото като напишеш LADA DRIFT

Коментар

2101 е по-лека. Ако сложиш и двигател 1600. И диференциал от комби, щото е с по-голямо предавателно число. Ама общо взето тия неща ги правехме преди 25 години. Не знаех, че още дрифтирате с жигулита. Не помръдва ли напред този свят, егати.
                    Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                    -----------------------------------------------
                    Питието определя съзнанието....
                    -----------------------------------------------
                    0887770735

Коментар

Ми да-моята е такава-1600,диф.4.44 и като я насмета се пържи здраво.Тежи 985кг. с газовото.До трета си превърта гумите ама кво от това-вече има далеч по-яки коли за такива работи.
                      Прикачени файлове

Коментар

То че има много по яки коли за дрифт има ама докато се научиш да "дрифтваш" се трошат бая неща а за жигулито влизаш в първата морга и за жълти стотинки взимаш къквото ти трябва (къквото си счупил) .
                        Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

2105 буксува повече от 2101 особенно на сняг няма мърдане можеби разликата е в диференциала

Коментар

Първоначално публикуван от Miro1 Преглед на мнение
                            2105 буксува повече от 2101 особенно на сняг няма мърдане можеби разликата е в диференциала
                            бе не е точно така

Коментар

Първоначално публикуван от niva men Преглед на мнение
                              Ми да-моята е такава-1600,диф.4.44 и като я насмета се пържи здраво.Тежи 985кг. с газовото.До трета си превърта гумите ама кво от това-вече има далеч по-яки коли за такива работи.
                              до 3-та ама 165/70/13 дай да сложиме мойте 175/65/14 и наи много на 2-ра да квикнат Поздрави
                              Ако няма каде да отидеш , ела на себеси

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X