Здравейте на всички, отскоро съм собственик на ВАЗ 2131, 2006година 1.7 инжекция в комбинация с АГУ. Когато купих колата забелязох в тежкия трафик, че температурата стои на 70 градуса и не мърда, а има супер парно. След като я прибрах, сипах антифриз концентрат и малко вода, обезвъздуших на топло, отворена капачка на радиатора, пусна си перките, долях и затворих, на другия ден проверих и нямаше нужда от доливане, покарах я доста време и този проблем с градусите си остана, но започна новия проблем- колата стигне ли 90градуса вентилаторите се пускат и започва да кипи антифриз в преливника, чак излиза от капачката. Понякога ми се случва изобщо да не ми показва температурата (купих си нов датчик), а може и да е от таблото.. Та днес на -5, докато чистих другата кола, ладата пусна перките и почна да клокочи антифриз пак и така хвърля, че излезе през решетката
Колата е с нов радиатор (предполагам и капачка) парното не е това, което трябва да е (карам още две служебни ниви) проверявах маркучите не е термостат и ми остава да направя тест на антифриза за изгорели газове и да пробвам да сменя датчика за перките, макар и работещ според мен. Някой ако има сходен проблем моля помогнете, кара ми се нивата
Колата е с нов радиатор (предполагам и капачка) парното не е това, което трябва да е (карам още две служебни ниви) проверявах маркучите не е термостат и ми остава да направя тест на антифриза за изгорели газове и да пробвам да сменя датчика за перките, макар и работещ според мен. Някой ако има сходен проблем моля помогнете, кара ми се нивата