Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нива за Траял

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Нива за Траял

Първоначално публикуван от azufo Преглед на мнение
    Еми според мене всички си стойте пред компютрите и пишете пълни глупости.....
    1. на нивата няма шпер или самоблокираща касета явно не си прочел темата както трябва защото беше пусната темата от него ама касетата беше поставена на друга нива.....
    2.нивата си беше с подходящи гуми в смисал такива за да не я натоварват така че да се счупи...
    3. джантите не са обръщани, а са от витара и то нормални не са преправяни и така нататъка само с по малко изнесен борд и в пъти по здрави от тези на нивата ..........
    4. на нивата предния диференцял се държи на 2 шпилки и при това корпуса му е от алумин и ако не усилиш задната планка където държи на блока, планката се сгъва и шпилката се чупи или сгъва същевремено като чупи коруса на предния диф.
    5. тука някой хора от форума твъдяха, че майсторите са зле еми какво да ви кажа нивата се прави с голям мерак и никога не се прави на бързо както повечето правят и само говорят без да знаят какво е направено за този автомобил...

Еми до тук спирам направете си изводи преди да пишете каквото и да е било !!!
    Aбсолютно точно.Много добре е запознат колегата.
    0886685545-Влади- ОФ-РОУД КЛУБ"НОВИ ИСКЪР 4Х4 ЕКСТРИЙМ"

Коментар

Не искам да обиждам Витараджийте,но Нивата не бих я сменил с Витара,от гледна точка на това че Нивата е много по-евтина за поддръжка,а това е важно в случая,като се има в предвид за какво я ползвам.Качеството на изработка няма въобще да засягам всички го знаят,проходимоста-за нея може да се спори много коя е по-по-......!
      0886685545-Влади- ОФ-РОУД КЛУБ"НОВИ ИСКЪР 4Х4 ЕКСТРИЙМ"

Коментар

Първоначално публикуван от kiro_vd Преглед на мнение
        Няма нищо вярно.
        Разисквано е много на предишната страница.
        В момента карам с диф 10-43, демек пред. число 4.3, някой пробвал ли е да монтира 9-43, с пред. число 4.77 ?
        С такива дифове и кутия 2101 колата ще стане максимално бавна и ще има нужната тяга, при положение , че се смени и разпределителният вал с 280` подходящ за целта- повече сила в ниските обороти .
        Че то в България има ли такъв диф 4.77.Ако има на кой модел лада се монтира.Най бавния който сме пробвали е 4.44 на жигули комби.

Коментар

Първоначално публикуван от токарев Преглед на мнение
          Че то в България има ли такъв диф 4.77.Ако има на кой модел лада се монтира.Най бавния който сме пробвали е 4.44 на жигули комби.
          Нали това пиша да се направи Пиньон с 9 зъба на корона с 43 и става 4.77.

Коментар

Колеги,виште тази нива на какво е подлагат,aко някой иска има още интересни клипчета.

http://www.youtube.com/watch?v=zpKwK...om=PL&index=29

Коментар

Първоначално публикуван от kiro_vd Преглед на мнение
              Нали това пиша да се направи Пиньон с 9 зъба на корона с 43 и става 4.77.
              И аз мага да пресмятам предавателни числа на диферинциали.Пиньона се изработва заедно с короната и вървят комплект.Не че неможе да се изработи. но в заводцки условия.Някои лади на рали кроса го ползват но го внасят от русия.

Коментар

Първоначално публикуван от токарев Преглед на мнение
                И аз мага да пресмятам предавателни числа на диферинциали.Пиньона се изработва заедно с короната и вървят комплект.Не че неможе да се изработи. но в заводцки условия.Някои лади на рали кроса го ползват но го внасят от русия.
                Може да се изработи, стига да се регулират добре едно спрямо друго.

Коментар

Те че ще се регулират е ясно.Ако намериш къде ги изработват пиньн и корона пиши да поръчаме

Коментар

Хора нов съм от към тема off road и сега започвам тепърва да си правя нивичката.Тука някъде видях че колегата kiro vd щял да и реже праговете на нивата но гледам снимките и не виждам да ги е отрязал или не разбирам.Може ли някои да ми обясни как и от къде почват да се изрязват че не ми е много ясно,а и какво се постига с рязането на праговете.Ако ли пък съм писал глупости в смисъл да не съм разбрал нещо по този въпрос извинявам се не е умишлено все пак начинаещ.Искам много работи да и правя на нивата но като не разбирам трудно е,а във Варна явнo няма ниваджии които да ми помогнат.
                    Последно редактирано от menajer1980; 19-10-09, 16:12.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X