Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Капачка за резервоара!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Капачка за резервоара!

На скоро оставяйки нивичката си без надзор две вечери на обществен паркинг ми разбиха ПВЦ капачката на резервоара за бензина,той не ,че бе много,като количество вътре но все пак стигаше за да я припалвам докато мине на газ!Майната им на крадците и това,че са отнесли има няма 3-4 литра бензин но повече ме притесява факта,че някой някога може да се изкефи над горивната ми система я с вода,я с нещо друго,пък току виж и бензинче да ми налее!

До: Капачка за резервоара!

Не дърпай Дявола за опашката...
    Only after the last tree has been cut down,
    Only after the last river has been poisoned,
    Only after the last fish has been caught,
    Only then will you find that money cannot be eaten.

Коментар

При всички случаи трябва да си купиш нова. Без капачка не може и да се измие.
      Случайността е съвпадение на обстоятелства, предварително обмислени и организирани!

Коментар

Капачка купих,този път обикновенна,както писахте за евентуално измиване!Мислих по идеята за метална изработена от стругар с заключващ механизъм против развъртане ,което само по себе си би затруднило доста и като време и като сложност развъртането и.За сега идеята си остава но,капачка обикновенна(ПВЦ или нещо си там) повече не бих купил!
        Последно редактирано от emilio24; 24-07-09, 19:44.

Коментар

Първоначално публикуван от emilio24 Преглед на мнение
          Капачка купих,този път обикновенна,както писахте за евентуално измиване!Мислих по идеята за метална изработена от стругар с заключващ механизъм против развъртане ,което само по себе си би затруднило доста и като време и като сложност развъртането и.За сега идеята си остава но,капачка обикновенна(ПВЦ или нещо си там) повече не бих купил!
          От някоя жигула вземи капачката с заключващ механизам-едни и същи са

Коментар

Това е много добра идея. Не знаех, че са еднакви и ще си купя.
            Благодаря!
            Случайността е съвпадение на обстоятелства, предварително обмислени и организирани!

Коментар

Друга идея! Завъртете си гърлото на резервоара в багажника... Малко меки връзки и малко търби, и сте сила
              Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Това е идея,която обмислям от известно време насам! Някой правил ли е подобно нещо до момента и ако има такъв моля дайте препоръки?!

Коментар

А вентилацията на резервоара? Тя и без това си мирише, но по-добре недейте.
                  А като се обърнеш някъде (чук-чук)?!?

Коментар

Като цяло руските капачки за резервуар, които се заключват без значение дали са за лада или жигула са ненадежни. Струват по 10 лв. Разбиха ми две на служенбната нива и двата пъти са ги отворили с отверка. Едно време съм виждал да слагат ключалки от пощи на вратичката на резервуара. Това ми се вижда по-надежден вариант, но и по грозен от естетична гледна точка.

Коментар

Аз тия външните ключалки не ги харесвам не само от естетична гледна точка, а и при разбиване са нанасят по-големи поражения по калника на автомобила.

Коментар

Газификация
                        Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
                          Газификация
                          Дори да не си Газифицира Нивата - само да сложи един накрайник за зареждане на Газ на видно място и ....... няма вече да го източват .
                          А капачките са със стандартна резба - просто пробвай няколко варианта и си избери. Има такива с ключ , както и такива със шифър .
                          Пробвай различни капачки .

Коментар

Ето няколко идеи за защита на резервоара:
                            http://www.niva-faq.msk.ru/tehnika/d...s_pit/pion.htm
                            Only after the last tree has been cut down,
                            Only after the last river has been poisoned,
                            Only after the last fish has been caught,
                            Only then will you find that money cannot be eaten.

Коментар

Аз си мислех,че в русия несе краде бензин

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X