Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Хидравлика-Нива

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Хидравлика-Нива

От МВ 124 по принцип-може но е все едно да правиш нов механизъм.Ще струва може би колкото да си купищ нов от някой дилър на НАР.Продават ги с всичко необходимо за мотажа /помпа, шлангове,компесационнен съд за масло, кормирна кутия и всичко необходимо за монтажа дори ш болтовете и гайкит/.Моята дойде с монтирано хидравлично управление от завода, а в НАР-Хасково монтираха климатика и всички видове ролбари степенки и пр.решетки по стоповете и мигачите

Коментар

Да различни са но производителя е ZF което според мен е достатъчна гаранция за качество

Коментар

Първоначално публикуван от Pwter-D Преглед на мнение
        Да различни са но производителя е ZF което според мен е достатъчна гаранция за качество
        Качество... Цена... се убави неща... Амадай да измислиме нещопо като за нас... Демек нещо по социалистическо
        Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Здравей колега ,на мойта сьщо сьм сложил хидравлика от омега комплекта ми излезна около 150 лв без труда,като цяло е добре но самото напасване ми струваше малко нерви и време,сьвета ми е ако си решил да слагаш намери по-малка секторна кутия за да ти е по-лесно напасването.Успех!

Коментар

Първоначално публикуван от vasisava Преглед на мнение
            Здравей колега ,на мойта сьщо сьм сложил хидравлика от омега комплекта ми излезна около 150 лв без труда,като цяло е добре но самото напасване ми струваше малко нерви и време,сьвета ми е ако си решил да слагаш намери по-малка секторна кутия за да ти е по-лесно напасването.Успех!
            Дай малко повече информация + някоя друга снимка,захвата как си го напрваил.

Коментар

Колега по принцип не я снимам вече доста поучукана но с доста подобрения.за самия монтаж мога да ти кажа ,че сьм гледал руски сайтове.Проблемите който ме сапьтстваха бяха наклона на сектора и рамото за дьлгата щанга,на омегата е с различни шлици и с един конус,реших го с рязане и заварка,някой ще реши,че е опасно ,зависи от гледната точка но сьм го правил аз за себе си и сьм уверен в това.Другото което ме помьчи беше сервото,което го изместих малко нагоре и леко напред,захващането на самия сектор е с болтове(по-дьлги може от глава) за гредата на нивата !

Коментар

Здравеите колеги бих икал да ви попитам , какво мислите за те това чудо на техниката? И дали някои го е сложил вече. Благодаря.
                http://www.nivashop.ru/vcd-285-1-28/goodsinfo.html
                Land Rover Discovery II 3,9 V8
                Лада Нива 21214 1,7i

Коментар

Моята не е такава. Сега е тъмно навън, но ще снимам моята хидравлика, колата е 95 година и идва от Италия. Струва ми се, че е пасната от модел на Фиат, защото всичко е заспало, само по монтажа на казанчето за маслото личи, че не е заводска работа, а направи си сам. Има и щемпели по кормилната кутия и надписи по помпата, не мога сега да ги цитирам, ама май е на италиански. Сервото работи идеално, волана е изключително лек, двигателят не се товари. Скоро ще снимам и ще добавя снимки.

Коментар

Когато имаш възможност пусни някоя снима. Благодаря предвърително.
                    Land Rover Discovery II 3,9 V8
                    Лада Нива 21214 1,7i

Коментар

Ето това са помпата, кормилната кутия и буквите, които са ударени на кутията.
                      Прикачени файлове

Коментар

От: Хидравлика-Нива

Колеги,набавих си всичко нужно.Сектор от омега,хидравлична помпа,маркучи остава ми само стойката за хидравличната помпа.Помолих колегата киро_вд да пусне някоя снимка,как е направил неговата нива-и дане отварям нова тема,реших да пиша тук.

Коментар

Първоначално публикуван от Rocco Преглед на мнение
                          Колеги,набавих си всичко нужно.Сектор от омега,хидравлична помпа,маркучи остава ми само стойката за хидравличната помпа.Помолих колегата киро_вд да пусне някоя снимка,как е направил неговата нива-и дане отварям нова тема,реших да пиша тук.
                          Стойката на помпата ще трябва да си я направиш сам .
                          Снимки ще кача по-късно.

Коментар

Първоначално публикуван от kiro_vd Преглед на мнение
                            Стойката на помпата ще трябва да си я направиш сам .
                            Снимки ще кача по-късно.
                            Благодаря за съдействието Киро.За стойката знам че трябва сам да си я правя.

Коментар

Първоначално публикуван от Rocco Преглед на мнение
                              Благодаря за съдействието Киро.За стойката знам че трябва сам да си я правя.
                              Дано съм полезен.
                              Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от kiro_vd Преглед на мнение
                                Дано съм полезен.
                                Благодаря Киро.Виждам доста работа е,но съм решил и ще го направя,ако може само да обясниш как си направил шайбата на коляновия вал,защото от снимките не се вижда много ясно.Благодаря още един път

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X