Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Идеи по дизайна

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Идеи по дизайна

Ето и малко снимки от моето преправяне на салона. Снимките са малко кофти, защото са от телефона,а при малко светлина стават гадни. Колата я купих така с напукано табло, което много дразни. Четох за размяна на табла от други коли, но нещо не ми хареса цялата занимавка. Взех изкуствена кожа и лепило. Имах само едни чаркове от едно волво, които реших да вместя по таблото. Това са два отвора за парното, бутоните за светлините и други(поне са светещи) и управлението на парното. Като за начало изрязах пукнатините и ги запълних с кит, за да е равно и като залепя кожата да не си личи толкова. Все пак останаха малко неравности, но толкова. По нататък ще кача снимки когато всичко е сложено в купето.
    Прикачени файлове

Коментар

Някой има ли представа колко струва таблото на новите 1.7 ниви и къде може да се намери че мойто е доста понапукано над жабката да си направя сметката дали има смисъл да си играя евентуално да го облеча с кожа или някъкъв друг подходящ матерял.
      Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Ей, нещя да пуснеш снимки и това си е
        Пийте червено вино! Дава здраве.
        А то ни трябва за да пием ракия!

Коментар

Първоначално публикуван от ggs Преглед на мнение
          Ей, нещя да пуснеш снимки и това си е
          Няма кой да я измие за да я снимам . Аз в тия студове кола не мия после нито мога да я отключа нито да и отворя вратите. А и от няколко дена се скапа акумолатора та и не съм я вадил от гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
            Някой има ли представа колко струва таблото на новите 1.7 ниви и къде може да се намери че мойто е доста понапукано над жабката да си направя сметката дали има смисъл да си играя евентуално да го облеча с кожа или някъкъв друг подходящ матерял.
            Последната цена, която ми бяха казали беше около 250лв и то само с поръчка от някакъв склад мисля, че беше в Дупница. Като дойде мойто време ще действам с кожата.
            Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Limited 2001г.

Коментар

Първоначално публикуван от paunoff Преглед на мнение
              Последната цена, която ми бяха казали беше около 250лв и то само с поръчка от някакъв склад мисля, че беше в Дупница. Като дойде мойто време ще действам с кожата.
              250 лева и мойто ще е с кожа .

Коментар

Как 250,това може комплект със таблото с приборите.Само кората е 70лв

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,310 в 20:45 на 05-12-25.

Зареждам...
                X