Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Уред за нивото на горивото

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Уред за нивото на горивото

Ами над 300 ми казаха че струва

Коментар

Ще проверя тъдява.

Коментар

между другото на 2107 има оборотомер и не изглежда зле. Въпроса е дали уредите са съвместими. Незнам откъде да прочета за това.
        Прикачени файлове

Коментар

Няма какво да четеш. Електрически и механично (валът на скоростомера) са съвместими. Дали са им еднакви буксите, е въпрос на късмет, вероятно се различават и ще трябва презапояване.

Размерите са определено различни. Не знам къде ще напъхаш в Нива седмицово табло. Но вероятно може да се пробва.

Коментар

Мерси за инфото. На мен таблата ми изглеждат еднакви на големина. Всъщност никога несъм се заглеждал в табло на 7-ца де.

Коментар

Здравейте... По въпроса за уредчето за бензина имам цяло табло от лада 7-ца. от това табло за седмицата си направих два уреда за економаизер и за ампеража и ми остана за горивото ,водата,скоростомера и обортомера ако искаш да ти пратя този за бензина, само кажи по какво и къде .Мога да пратя снимки ама незнам как

Коментар

Здрасти, мерси много. Прати ми този за бензина и температурата на водата. Ако имаш и стрелките на уредите ще съм ти благодарен и тях ако пратиш, че моите се изпочупиха. Прати ми маил на ninurta@abv.bg и ще се уговорим. Предварително благодаря.

Коментар

Днес получих уредите от jorkata 4x4 за което му благодаря много. Другата седмица започвам реконструкцията, след което ще кача тук подробна информация, снимки, както и другите идеи които сме пробвали с колеги за табло.

Коментар

Успех колега, ако има нещо звънкай с каквото можем ще помагаме с Баща ми, малко чесовникарска работа е таблото . Не се сетихме да ми пратиш твоето табло и щяхме да подменим приборите за бензина и за водата и пак да ти го пратим, ама нищо то нее сложно ти ще се справиш. Успех...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X