Един "майстор" ми ремонтира километража и ми счупи уреда за нивото на горивото. Искам да питам, това отделен уред ли е или трябва да търся целия с километража и оборотомера? И колко горе долу струва?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Уред за нивото на горивото
Свий
X
-
До: Уред за нивото на горивото
Първоначално публикуван от ninurta Преглед на мнениеЕдин "майстор" ми ремонтира километража и ми счупи уреда за нивото на горивото. Искам да питам, това отделен уред ли е или трябва да търся целия с километража и оборотомера? И колко горе долу струва?Където Бирата, Там и Аз...
-
Първоначално публикуван от evgeniml Преглед на мнениеОтделен е ама каде ще го намериш и аз незнам?Където Бирата, Там и Аз...
Коментар
-
Е това няма ли да стане от коя да е кола?
Я снимай стария - мисля че имам нещо което може да ти свърши работаИ азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Първоначално публикуван от ninurta Преглед на мнениеА дали ще стане от 1500 или 1600. Знам че е различен, ама ще измисля да го монтирам някъде другаде.Където Бирата, Там и Аз...
Коментар
-
Продава се отделно, не го мисли, ами си го купи и си го сложи в таблото.
Ако сложиш отделния прибор от старата Нива/Жигули, пак ще работи, защото сигналът е същият.
Коментар
-
Проверих в магазините, обаче продават само целия уред - с километраж, оборотомер и тн.
Ако някой има идя какво може да се направи ще му бъда благодарен ако пише.
Мисля си, ако взема панела на лада 5-ца или 7-ца дали ще стане да го сменя цялото. В моргите се намират такива табла.
Коментар
-
Не съм убеден, че са еднакви. А и май нямат оборотомер, което прави Нивата малко неудобна.
Колко струва цяло табло? На мен пък километражът ми брои шантаво и съм склонен да поработя по него.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар