Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Уред за нивото на горивото

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Уред за нивото на горивото

Един "майстор" ми ремонтира километража и ми счупи уреда за нивото на горивото. Искам да питам, това отделен уред ли е или трябва да търся целия с километража и оборотомера? И колко горе долу струва?

До: Уред за нивото на горивото

Първоначално публикуван от ninurta Преглед на мнение
    Един "майстор" ми ремонтира километража и ми счупи уреда за нивото на горивото. Искам да питам, това отделен уред ли е или трябва да търся целия с километража и оборотомера? И колко горе долу струва?
    На старата Нива е отделен уред. Едно малко манометърче... Напиши за кой модел става на въпрос...
    Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

става дума за 21213. Това е 1,7 1999 г. Мерси за инфото

Коментар

Отделен е ама каде ще го намериш и аз незнам?
        Honda crf450x Nissan patrоl y260 RB25DET
        Honda doninator 650 4RUNNER 5gen limited

Sofrace Offroad Team

Коментар

Първоначално публикуван от evgeniml Преглед на мнение
          Отделен е ама каде ще го намериш и аз незнам?
          Е ка къде. По вторичните... И по магазините май ги има. Все още...

Коментар

абе по вторични няма нищо за нива. Става ли от някяква друга кола, от жигула например. Или някой да даде акъл какво мога да приспособя. Пробвах с пръчка, ама отвора е под наклон и не мога да го измеря

Коментар

Трябва да си е оригинален за 1.7, на Нива 1.6 е отделен и става от Лада 1500 и 1600. Търси в магазините за Лада.
              ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
              Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

А дали ще стане от 1500 или 1600. Знам че е различен, ама ще измисля да го монтирам някъде другаде.

Коментар

Е това няма ли да стане от коя да е кола?

Я снимай стария - мисля че имам нещо което може да ти свърши работа
                  И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от ninurta Преглед на мнение
                    А дали ще стане от 1500 или 1600. Знам че е различен, ама ще измисля да го монтирам някъде другаде.
                    Би трябало да стане, но дали ще работи правилно. На 1500;1600 и старата НИВА, не минава през релета и компютри. Ток отива до сондата, а тя е потенциометър(или нещо такова) и се връща до уреда. По точно минава единият полюс. На твоята принципа е същият, но дали има друга еликтроника или не не знам.

Коментар

Хубаво предложение да го снимам, ама няма как
                      Оня като го е изкъртил сега го няма изобщо .
                      Стандартен за Нива 21213, това на снимката е точно като моето
                      Прикачени файлове

Коментар

Продава се отделно, не го мисли, ами си го купи и си го сложи в таблото.

Ако сложиш отделния прибор от старата Нива/Жигули, пак ще работи, защото сигналът е същият.

Коментар

Мерси, ще ходя да питам в магазините дали имат, че тука в Бургас е малко трудно да се намери нещо по-специфично

Коментар

Проверих в магазините, обаче продават само целия уред - с километраж, оборотомер и тн.
                            Ако някой има идя какво може да се направи ще му бъда благодарен ако пише.
                            Мисля си, ако взема панела на лада 5-ца или 7-ца дали ще стане да го сменя цялото. В моргите се намират такива табла.

Коментар

Не съм убеден, че са еднакви. А и май нямат оборотомер, което прави Нивата малко неудобна.

Колко струва цяло табло? На мен пък километражът ми брои шантаво и съм склонен да поработя по него.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X