Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Табло за Нива 1.7 2000 година-цена?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Табло за Нива 1.7 2000 година-цена?

колеги я кажете някой магазин в София , че искам да си купя няколко допълнителни фарове отгоре на багажника за моята нива . възможно ефтини и качествени , и ако може някой сайт за ефтини фарове става въпрос за 5-6 броя

Коментар

Първоначално публикуван от evgeniml Преглед на мнение
      Не колега ...
      Какво си мерите... Нивите бре. Изглеждате като две голфаджийчета, които се хвалят със сините пръскалки и луминсцентните лапи под колата
      Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
        Какво си мерите... Нивите бре. Изглеждате като две голфаджийчета, които се хвалят със сините пръскалки и луминсцентните лапи под колата
        Нищо не мерим а само се забавляваме или поне аз де но колегата беше написал нещо с което доста се позабавлявах.
        цитат:че е някакси по различна във вървенето. Моделът е 21212 и много бяга
        Ще и направя някоя друга снимка направо ще паднете.
        Моята нива е с много подобрения от страна към лукса.
        Аз не обичам да я мъча в гората и да я драскам, защото съм хвърлил много труд. Това табло което ви се вижда скъпичко си заслужава, няма нищо общо с руската спартанщина. Вчера 08:38
        А и ми стана интересно колко може да върви тая (вебер нива) а и чак нашите да се спартанщина?
        Honda crf450x Nissan patrоl y260 RB25DET
        Honda doninator 650 4RUNNER 5gen limited

Sofrace Offroad Team

Коментар

Каквото искайте си приказвайте но моята е единствена по рода си друга такава няма и даже се чудя дали да ви я показвам на снимки. Не сте я видяли и по4вате да ме ...

Коментар

Първоначално публикуван от niva men Преглед на мнение
            Тъй кат гледам по снимките май това хич не е забавление за Нивичката,а по скоро мъчение.Киро-при тази експлоатация колко пъти в месеца се налагат ремонти?Купето ти вече не е ли сдало багажа?Питам те щот моята тук таме вече взе да се обажда от всекидневното чекнене по деретата.Ама има още доста хляб в нея.
            Естествено, че като всеки автомобил и Нивата си има слаби места, в процеса на каране ги напипвам и се стремя да ги отстранявам. През 2-3 разходки, при всяка от която си правя и малко хард, нещо сдава багажа, ремонтирам си го така, че повече да не се чупи или поне по-малко проблеми да ми създава. Моята съм я прежалил и я експлоатирам много тиранично, пък да става квото ще - за справка вижте в "Хард разходки". Монтирах на всяко задно колело ръчна, демек съм с 2 ръчни спирачки, идеята е да се ползват, като блокаж. За съжаление съм свободен чак другата неделя и тогава ще тествам и пиша за резултата.

Коментар

Благодаря на Ясен за точния отговор на питането ми
              Малко темата се разводни ,но лошо няма ...
              Поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от kiro_vd Преглед на мнение
                Монтирах на всяко задно колело ръчна, демек съм с 2 ръчни спирачки, идеята е да се ползват, като блокаж. За съжаление съм свободен чак другата неделя и тогава ще тествам и пиша за резултата.
                пиши, ще ми е интересно дали твоят резултат ще е като моя

при мен в момента и двете са на едната ръчна. другата е за красота
                ама мисля пак да ги разделя по някое време
                - Зверь, самый лютый, жалости не чужд.
                - Я, леди, чужд. Так, значит, я не зверь.

Коментар

Първоначално публикуван от deyan_h Преглед на мнение
                  пиши, ще ми е интересно дали твоят резултат ще е като моя

при мен в момента и двете са на едната ръчна. другата е за красота
                  ама мисля пак да ги разделя по някое време
                  А твоят какъв е ? Как се държи нивата с 2 ръчни ?

Коментар

няма голяма полза като разбереш кое колело да блокираш обикновено вече е късно.
                    сигурно става за диагонален кантар. ама нивата е толкова къса, че това май така и не съм успял да го направя

ама аз не съм критерий де, ти може да се научиш да се справяш и по-добре

Коментар

Първоначално публикуван от deyan_h Преглед на мнение
                      няма голяма полза като разбереш кое колело да блокираш обикновено вече е късно.
                      сигурно става за диагонален кантар. ама нивата е толкова къса, че това май така и не съм успял да го направя

ама аз не съм критерий де, ти може да се научиш да се справяш и по-добре
                      Ти може и да не си, ама много други сме... И като пропадне предницата, а от зад само една гума е на земята... Аз се опитах да блокирам задна дясна гума с дръжката на един чук. НЕГО ПРАВЕТЕ!!! Горката дръжка, горкият аз....
                      Това с ръчните съм го мислил доста, ама малко ми е мозъка...

Коментар

Това с ръчните съм го мислил доста, ама малко ми е мозъка...
                        Няма, кво да се чудиш, монтажа става за 2 часа. Само дочакай да изпробвам моята и да има ефект от нея и ще ти обясня подробно как става , че има и две хитринки, който се преправят на ръчната вътре в барабана.
                        Последно редактирано от Ясен; 29-03-09, 23:45. Причина: оправен цитат

Коментар

Незнам защо някои колеги мислят,че на Нивата не и е нужен заден блокаж.На мен почти всеки ден ми трябва и много ме е яд на завода,че не го монтира серийно,както ако не се лъжа е при Саморая.Идеята с ръчните е евтин и прост н-н,но незнам дали ще действа.Трябва да се пробва...!Но не се очудвам-има хора,на които не им трябва и центр.блокаж-карат докато закъсат.После тръгват за помощ-накратко казано не са наясно с автомобила.И след туй казват-Нивата не вървяла.Тя върви ама да знаеш как да я ползваш.

Коментар

Почнахме да се отклоняваме от всяка тема. има си за блокажи, има си за други рабити. Тая е за табло

Коментар

това за ръчните писали ли сме го някъде? ако сме нека някой мод прехвърли там постовете, моля

niva men май не ме разбра. никъде не съм казал, че на нивата не и трябва блок. трябва и то много. Обаче самоблокиращ
                              представи си само : влизаш в мазна кал, блокираш межд. диф и по някое време почваш да се закопаваш. слизаш, гледаш върти се само задно дясно. "АХА, ама аз си имам две ръчни " и дърпаш дясната. И започваш да буксуваш със задно ляво . Е?

това имах предвид. ама съм карал малко така. да видим при киро как ще се получи.

за ситуацията на ниватест да, става, ама пак зависи.

Коментар

Да колега сега те разбрах какво имаш предвид за блокажа.А по въпроса за таблото не мисля,че е от голямо значение какво ще е и дали ще е малко напукано-важното е да му работят добре уредите.При модела 1.7 смятам,че е пропуск дето няма уред за налягането на маслото.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X