Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Табло за Нива 1.7 2000 година-цена?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Табло за Нива 1.7 2000 година-цена?

Здравейте,
    Някой има ли идея колко струва ново табло за Нива .
    Спрял съм се на една доста запазена ,но за съжаление таблото е напукано и е за смяна.
    Ако някой може да ме ориентира ,ще съм благодарен.

Поздрави

До: Табло за Нива 1.7 2000 година-цена?

Здравейте ... Мисля че таблото е около 1200 лева. Моята нива беше с дясна дирекция, и аз срещнах голям проблем с намирането.И за 1000 лева ми сложиха друго от един Крайслер.

Коментар

Здравей ако иска6 моето табло е от Крайслер и струва 1000лева

Коментар

Здравей Жорка,
        Благодаря за предложението.но ще откажа.
        Явно не съм се изразил достатъчно ясно,за което се извинявам
        Питах само за пластмасата отгоре ,защото само тя е напукана.
        Както и да е ,спрях се на друга Нивушка,със здраво (ненапукано табло).

Поздрави

Коментар

Колега. За 1000 лв ще сваля моето и ще ти го дам. Даже може и да се пазариш за цената. Аз ще си направя от ламарина. Даже може и да измисля нещо по така.
          Имаше в една тема, един колега каза за някакъв човек , който ги възтановява таблата. Потърси и се поинтересувай. Ако не намериш, свалям моето за 800лв Даже ше ти нулирам километража, и ще ти го направя галфаджийско. С разни цветни лампички и бял дисплей
          Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

И моята беше с десен волан, сам си я преправих и ми излезе около 20 лв. - купих една тръбичка за предните спирачки и една за съединителя, сменяват се и сектора и хебела. Всичко друго е от вторични - таблото и уредите са от ВАЗ 1600, хората в пункта даже ми се зарадваха, че ги взимам понеже няма да се наложи да я палят, за да отстранят всичко освен метала. Таблото идва малко по-късо, но с оглед на цената и предназначението на колата е перфектно. Виждал съм на Нива табло от Голф 2, стой много добре, също така и табло правено от алуминиев рифел 1 мм., но много лъщи. В един руски сайт срещнах и Нива с табло от БМВ 3-та серия, 1990 г., това беше уникално. Ако има колеги, който искат да обръщат волана да се обаждат и ще измислим нещо за доста под 1000 лв.

Коментар

На магазина е около 60лв, това табло.

Коментар

Ще и направя някоя друга снимка направо ще паднете.
                Моята нива е с много подобрения от страна към лукса.
                Аз не обичам да я мъча в гората и да я драскам, защото съм хвърлил много труд. Това табло което ви се вижда скъпичко си заслужава, няма нищо общо с руската спартанщина.

Коментар

Първоначално публикуван от jorkata_4x4 Преглед на мнение
                  Ще и направя някоя друга снимка направо ще паднете.
                  Моята нива е с много подобрения от страна към лукса.
                  Аз не обичам да я мъча в гората и да я драскам, защото съм хвърлил много труд. Това табло което ви се вижда скъпичко си заслужава, няма нищо общо с руската спартанщина.
                  Айде дай да я видим в класа лукс(интериор/екстериор)можеш да се пробваш с мен и аз не обичам да я драскам само като ме ядоса и отмъщавам.
                  Honda crf450x Nissan patrоl y260 RB25DET
                  Honda doninator 650 4RUNNER 5gen limited

Sofrace Offroad Team

Коментар

здравей Евгени... Твоята Нива имали климатик , електрическа хидравлика и печка? защото моята има . Няма в момента как да ти я снимам , пратил съм я да и слагат сафари багажник на тавана от траби нераждавейка фи 40 и 5-6 фара на багажника отгоре.

Коментар

Първоначално публикуван от evgeniml Преглед на мнение
                      Айде дай да я видим в класа лукс(интериор/екстериор)можеш да се пробваш с мен и аз не обичам да я драскам само като ме ядоса и отмъщавам.
                      И аз съм много отмъстителен... Иначе ще е интересно да видим това табло, защото ми се въртят в главата някакви идей за самоделно направено такова и мага да видя нещо полезно.
                      Прикачени файлове

Коментар

Киро,що мъчиш нивичката така бе,калпазанин.

Коментар

Първоначално публикуван от Явор(dorzi) Преглед на мнение
                          Киро,що мъчиш нивичката така бе,калпазанин.
                          Той не я мъчи. Той я забавлява
                          Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Тъй кат гледам по снимките май това хич не е забавление за Нивичката,а по скоро мъчение.Киро-при тази експлоатация колко пъти в месеца се налагат ремонти?Купето ти вече не е ли сдало багажа?Питам те щот моята тук таме вече взе да се обажда от всекидневното чекнене по деретата.Ама има още доста хляб в нея.
                            Прикачени файлове
                            Последно редактирано от Янко Желязков; 27-03-09, 17:31.

Коментар

Първоначално публикуван от jorkata_4x4 Преглед на мнение
                              здравей Евгени... Твоята Нива имали климатик , електрическа хидравлика и печка? защото моята има . Няма в момента как да ти я снимам , пратил съм я да и слагат сафари багажник на тавана от траби нераждавейка фи 40 и 5-6 фара на багажника отгоре.
                              Не колега няма нито климатик нито печка нито усилвател на волана но има разни други неща! И ще ти кажа защо няма тези екстри нивата я карам само зимата през лятото карам други автомобили които имат климатик през лятото нивата я изкарвам само за да си тегля ремаркето за моторите усилвател на волана няма тъй като го намирам за безмислен по начина по който го продават и се монтира на този автомобил но пък за сметка на това има доста други усилватели със сумарна мощност около 1000 вата печка няма тъй като живея в къща и винаги преди излизане си я припалвам да ми поработи 15-30 мин.а и всички печки които ми попадаха на промоция бяха за бензинови автомобили и не ми върат работа но за сметка на това има централно заключване ел.стъкла и инпулсно управление на задната чистачка а ти имаш ли тези неща а и забравих погледния отпред май има достатачно фарове?http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...617#post692617
                              Honda crf450x Nissan patrоl y260 RB25DET
                              Honda doninator 650 4RUNNER 5gen limited

Sofrace Offroad Team

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X