Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как е по добре да се кара .......

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Как е по добре да се кара .......

И аз съм вдигал 150 с моята,но не мисля,че това е голяма гордост.Просто такава скорост не е за Нива.Мисля,че 100-110 е нормално.Иначе и разхода и шумът доста се повишават и умората от дълго пътуване идва по-бързо.Опит

Коментар

Моята е 1.7МI и ги вдига с голямо наемане на 4-та.Оборотите бяха 5800.

Коментар

Първоначално публикуван от niva men Преглед на мнение
        И аз съм вдигал 150 с моята,но не мисля,че това е голяма гордост.Просто такава скорост не е за Нива.Мисля,че 100-110 е нормално.Иначе и разхода и шумът доста се повишават и умората от дълго пътуване идва по-бързо.Опит
        А иначе много се забавя умората ходил съм два пъти на море с мойта старата и с 80 да караш и с 150 да караш умората не те подминава така че газ колко може и тва е поне да се стига по бързо.
        Honda crf450x Nissan patrоl y260 RB25DET
        Honda doninator 650 4RUNNER 5gen limited

Sofrace Offroad Team

Коментар

Evgeni кажи каде да дойда с моята Нива.Тя е на 11г 17ми

Коментар

Първоначално публикуван от TOTO75 Преглед на мнение
            Evgeni кажи каде да дойда с моята Нива.Тя е на 11г 17ми
            До сега не съм виждал Нива да вдигне 140-160км.Карал съм и в момента карам чисто нова служебна повече от 120-135 не вдига.

А какво стана със служебната нали беше чисто нова? Нищо няма значение то си пише каде в София а ти от каде си всъщност? Иначе уговорката остава само твойта да не е на газ и да не е работила на бензин от години?

Sofrace Offroad Team

Коментар

Нива 1.6 карбуратор, 150км/ч на метан между Пловдив и Пазарджик.

как става - синтетични масла в двигателя и трансмисията и да изтървеш жена ми да кара.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                Нива 1.6 карбуратор, 150км/ч на метан между Пловдив и Пазарджик.

как става - синтетични масла в двигателя и трансмисията и да изтървеш жена ми да кара.
                В момента облога е за 140км. сто лева има свободни места може да се включиш ако искаш! После може и за 150км. да се пробваме но първо по- лесното може да му задържат спирачните апарати на колегата да не се изложим?

Sofrace Offroad Team

Коментар

Мисля, че поне умишлено няма да нарушаваме ЗДП. Така че апелирам към разваляне на облога.

---------

За основната тема:

По-удобно е да се кара на ниски, освен ако искаш да се движиш с повече от 50км/ч. Ако пътят не позволява такива скорости, ниски
                  винаги.

1 висока е като 2 ниска. Но дотук свършват приликите.

Между 1 и 2 има много по-голяма разлика, отколкото между 2 и 3 или 3 и 4. Който има 5, между 4 и 5 разликата е най-малка. Когато караш на ниски, караш на по-висока предавка и имаш по-прецизен избор на предавателно число.

Коментар

Колеги не спорете за скорости,гледани по километраж.Аз карам и една Жигула с мотор 1600 и диф. от ВАЗ21074 с предавателно число 3.9 и по километраж вдигам над 160,но дали това е наистина така не мога да кажа.Най-добре е засичане с радар.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                      Мисля, че поне умишлено няма да нарушаваме ЗДП. Така че апелирам към разваляне на облога.
                      Щом знаеш,че твойта развива 150км/ч това значи,че един път си го нарушил! Така,че облога поне за мен остава.

Sofrace Offroad Team

Коментар

Първоначално публикуван от niva men Преглед на мнение
                        Колеги не спорете за скорости,гледани по километраж.Аз карам и една Жигула с мотор 1600 и диф. от ВАЗ21074 с предавателно число 3.9 и по километраж вдигам над 160,но дали това е наистина така не мога да кажа.Най-добре е засичане с радар.
                        Мойта съм я сверявал с GPS така,че горе долу имам представа за какво отклонение става въпрос и скороста за която говоря е реална но ако толкова някой се заинати и радар ще му осигуря имам доста приятели с радари казаната дума хвърлен какък никой да не се измъква ако трябва и писта ще намерим но кеде има толкова дълга сега не се сещам.

Sofrace Offroad Team

Коментар

Абе това със скоростите си е направо приключение бе хора....карайте "коробочка" лекичко и колкото да ви върши работа ...кви 160, кви 200 .....

Коментар

Evgeni 100лв.не са проблем жалмее за твоят джип че след тия 140-160км ще е за ремонт.При 140 взимат свиделство за управление тия с радара но при първият удобен случай да доида до София ще ти се обадя напиши GSM .

Коментар

Първоначално публикуван от TOTO75 Преглед на мнение
                              Evgeni 100лв.не са проблем жалмее за твоят джип че след тия 140-160км ще е за ремонт.При 140 взимат свиделство за управление тия с радара но при първият удобен случай да доида до София ще ти се обадя напиши GSM .
                              TOTO... Нещо да се не уплаши бе Пиле???
                              Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Не ме е страх просто нямам път скоро до София

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X