Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нов съфорумец с Лада Нива

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: нов съфорумец с лада нива

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
    Цената. Тук струват толкова, колкото ще ми вземат куриерите от Ямбол, отделно 30лв на теб.
    Не си казал че ти тябват подкалници тук в София мога да ти ги взема на 20-25 лева.
    Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Колега слагай подкалниците и не му мисли! От тях има най-голяма полза от всичко останало, с което разкрасяваме и подобряваме колите си.
      Случайността е съвпадение на обстоятелства, предварително обмислени и организирани!

Коментар

Първоначално публикуван от glorious Преглед на мнение
        между 5 и 10лв ще е транспорта, както си решиш
        Градски за 25лв ще се разбереми ли
        0898707872-Здравко

Коментар

[URL="http://line4auto.ru/citroen/"]
          [/URL]

Коментар

Петър се казвам, номера ми е 0887 266 921, ако решиш нещо ,тъкмо ще се запознаем и ще обменим опит с нивите
            [/URL]

Коментар

Градски-имаш ли мерак да се запознаем и да направим едно каране в района някой ден-вечер,че май почти никой от моите хора няма редовен джип и сме все само с моята Нива.Може би ще е по-добре да сме две Ниви.А и сме с еднакви гуми-ако вече не си и взел по-добри.

Коментар

да се запознаем няма проблем, а за каране, вие къде ходите? и колко сте? аз по принцип не си падам по много хора. иначе вчера ходихме към ханово, там гората от към "запушеното", пробвахме за рибка и хем, агаля да я уча ,въпреки че аз самия явно ми куцат някои неща...по едно време я оставих на 3 гуми. гледам дясната задна направо опряла на ламарините, викам кво става, счупих ли нещо..(бях спрял между едни бабунки или дюнички да ги нарека) и кво загледах другата задна гума, тя не допира земята не си бях взел апарата, няма как да се покажа къв съм образ
                [/URL]

Коментар

Първоначално публикуван от glorious Преглед на мнение
                  ...по едно време я оставих на 3 гуми. гледам дясната задна направо опряла на ламарините, викам кво става, счупих ли нещо..(бях спрял между едни бабунки или дюнички да ги нарека) и кво загледах другата задна гума, тя не допира земята не си бях взел апарата, няма как да се покажа къв съм образ
                  Ако не ставаха такива неща най-редовно, нямаше да има нужда от блокировката на раздатъчната кутия.

Коментар

Най-често съм с 1 приятел и караме в гората около х.Люляк на 25км. от Ямбол.Терена е сравнително лесен и е 10км.Пътя стига до асфалтово шосе и от там обратно в Ямбол.А за увисването на едно от колелата си е нещо нормално.Включваш центр. бл. и си готов,но помни че когато правиш това не е желателно увисналото колело да се върти,защото се получава неприятен звук от рязкото сработване в раздатката.

Коментар

• До: нов съфорумец с лада нива

разгледах една такава твоя разходка,че имаш и снимки на 3 гуми

изглежда добре, използваш ли скайп,че тук малко на разговор го обърнахме?

моя е petar.ishmeriev
                      [/URL]

Коментар

Скайп все още нямам-някой ден ще се видим-мисля,че това е най-добрия вариант.Ако имаш желание де.0888379793,0895681112-Янко.Пък може и да се поразходим с Нивите.

Коментар

Колега гума Вли5 просто е супер за кал,дълбок сняг моята Нива е със същите.Моята е ползвам само за лов няма закъсване.Проблема на Вли5 е че са тежки и купето е шумно .Желаяти много без авариини километри.

Коментар

Първоначално публикуван от TOTO75 Преглед на мнение
                            Колега гума Вли5 просто е супер за кал,дълбок сняг моята Нива е със същите.Моята е ползвам само за лов няма закъсване.Проблема на Вли5 е че са тежки и купето е шумно .Желаяти много без авариини километри.
                            Малко риторичен въпрос: Ти с други карал ли си?
                            Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Първоначално публикуван от TOTO75 Преглед на мнение
                              Да наистина са супер циганките по околовръстното много ги харесват много хубаво топлят през зимата те за друго стават ли освен за голям огън?
                              Honda crf450x Nissan patrоl y260 RB25DET
                              Honda doninator 650 4RUNNER 5gen limited

Sofrace Offroad Team

Коментар

момчета по-спокойно де...
                                [/URL]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X