Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Затънах в тиня, пресече се маслото, какво да правя - въпроси от Avcho

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Затънах в тиня, пресече се маслото, какво да правя - въпроси от Avcho

не ми се иска да те плаша ама и на мен ми намирисва на сваляне на двигател. и преглеждане, я първо сложи новото масло и кажи какво става, ако пак е така , я докараи и да я захващтаме
    "Ако не можеш да ги убедиш, объркай ги."

Коментар

Смених маслото!Налях 20W50 и пак свети.Закарал съм я на майстор и след нова година ще има яснота по случая.
      Радослав Йончев

Коментар

в плевен ли ти е майстора
        "Ако не можеш да ги убедиш, объркай ги."

Коментар

Първоначално публикуван от Камен Калчев Преглед на мнение
          в плевен ли ти е майстора
          Да!
          Като си дойда след нова година ще се видим.
          Радослав Йончев

Коментар

и какво се оказа в крайна сметка?
            [URL="http://line4auto.ru/citroen/"]
            [/URL]

Коментар

Първоначално публикуван от glorious Преглед на мнение
              и какво се оказа в крайна сметка?
              Не съм го отварял.
              Радослав Йончев

Коментар

Първоначално публикуван от Avcho Преглед на мнение
                Не съм го отварял.
                ..и по-хубо недей. само ще се депресираш. по-добре потърси работещ мотор за няколкостотин лева - трампа и когато нивата ти е в движение ще понесеш по философски изненадите в удавения мотор. според скромното мнение на един лаик недей го мъчи с масла и мехлеми, няма да му мине. само може тотално да го счупиш от проби.
                Последно редактирано от fakir; 11-02-09, 10:00. Причина: грешки
                "..there is no substitute for cubic inches.."

Коментар

Първоначално публикуван от fakir Преглед на мнение
                  ..и по-хубо недей. само ще се депресираш. по-добре потърси работещ мотор за няколкостотин лева - трампа и когато нивата ти е в движение ще понесеш по философски изненадите в удавения мотор. според скромното мнение на един лаик недей го мъчи с масла и мехлеми, няма да му мине. само може тотално да го счупиш от проби.
                  Колегата сега опитва с бартери.

Коментар

Не разбрах защо съветвате човека да дава грешни пари за масла. Пробата с 20-50 е напълно излишна според мен.
                    Ако мотора не може да направи налягане, то той е за ремонт, не за по-гъсто масло. За парите които е дал за това масло, можеше да си земе комплект лагери...

Коментар

Като гледам доста отдавна се е случило това. Още ли няма развитие? В движение ли е колата? Оправен ли е двигателя? Сменен ли е?
                      http://forum.offroad-bulgaria.com/%5...g%20%5B/img%5DFreelander 1.8, 16 v

http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg
                      http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictu...rget=_blank%3E

Коментар

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...8&postcount=22

Колегата Avcho вече е продал Нива-та, като новият собственик (не е от форума и е бил наясно с проблема при покупката) ще си я оправя както реши.

За конкретния автомобил, темата може да се счита за приключена.
                        Ако отговорния модератор счита за нужно, същата може да се заключи.
                        proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                        NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                        Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение
                          За конкретния автомобил, темата може да се счита за приключена.
                          Ако отговорния модератор счита за нужно, същата може да се заключи.
                          Ники. Такива теми не би трябвало да се заключват. Те ще се доразвиват в бъдеще. Не се знае кой ще удави Нивата си, и може да иска допълнителни съвети

ПП: Но както Ти каза ,ако отговорният модератор реши, да я заключи.
                          Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Темата е от общ интерес и трябва да си остане отключена.

Коментар

Интересно ми беше да разбера откъде все пак двигателя се е "насмукал" с тиня или вода все пак има само един одушник който е вързан за въздушния филтър (ако въобще е бил вързан) . За мен е малко странно да продадеш Нива заради истропал мотор при положение че на моя му направих пълен ремонт със абсолютно всичко ново за няма и 350 лева.
                              Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Нивата стоя в тинята около 2 часа.Двигателя беше потопен до пръчката за проверка на маслото.Водата е влязла от там!Нивата не съм я продал заради "проблема" в двигателя.
                                Радослав Йончев

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 18,038 в 21:09 на 10-02-26.

Зареждам...
                                X