Имам някакъв странен проблем с казанчето за чистачките.Пълня го с течност догоре и до 3 дена е празно,изтекло.Отидох и купих ново,с моторчето и всичко.Днес тръгнах и на трето,четвърто пръскане се оказа ,че и новото е празно.Налълних го с вода,сложих го върху вестник и 4 часа не е протекла ни капка.Каква може да е тая щуротия ?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Казанче за чистачки на Нива 1,6
Свий
X
-
До: Казанче за чистачки на Нива 1,6
Проследи маркучите до пръскалките .Някой да пръска от време на време и къде с гледане къде с опипване ще намериш мокрото.Възможно е и да изтича при пръскалките нищо че пръскат!
Ако сипеш бира се образува пяна и се вижда по-лесно!

Спорът ражда истината, а нуждата - изобретението!
Ако тръгнеш след муха, непременно ще стигнеш до л
йно!
/партийна поговорка/
-
Не бе,Ванка,течността си изчезва без да пръскам,на паркинг.Остават към 2 пръста,даже по-малко и след няколко пръскания се свършва.Не че е много пари течността,ама ме дразни и много пречи при каране.Да ти кажа,обмислям варианта да ида до моргата и да взема от някоя западна таралясница,че ако го купя още веднъж,пак толкова ще излезе.Най-страшното в България е, че хората, които пращат SMS-и във ВИП-Брадър,
имат право да гласуват на избори.
Коментар
-
Имам в предвид че като пръскаш с пръскалката, колкото излиза през нея много повече изтича при връзката и с маркуча или някъде другаде. Щом казанчето е здраво значи някъде е по маркуча или разклонението или връзките.
Ако маркуча минава по-ниско от казанчето и е спукан /малко/ имаше някакъв закон за скачените съдове.Спорът ражда истината, а нуждата - изобретението!
йно!
/партийна поговорка/
Коментар
-
Е,нали маркучът излиза отгоре на казанчето,как да стане със скачените съдове ?.Но ще го разтуря всичкото,че ме дразни.Най-страшното в България е, че хората, които пращат SMS-и във ВИП-Брадър,
Коментар
-
По пътя където върви маркуча да не слиза някъде под нивото на казанчето.При мен маркуча се намира в пакета с жиците.Последно редактирано от vanka.ta; 24-12-08, 13:08.Спорът ражда истината, а нуждата - изобретението!
йно!
/партийна поговорка/
Коментар
-
Както става с точенето на бензин от резервоара. Когато маркуча е пълен и отворения му край е под нивото на казанчето изтичащата течност трябва или да пусне нагоре мехурче въздух или да създаде вакум или да увлече друга течност от казанчето ( при малко сечение на маркуча винаги е последнотоПървоначално публикуван от Hala Преглед на мнениеЕ,нали маркучът излиза отгоре на казанчето,как да стане със скачените съдове ?.Но ще го разтуря всичкото,че ме дразни.
) Ако нямаш условия къде да го разхвърляш празнично, идвай че обичам да чупя чужди жипки 

0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
Хихихихихи!
Пръскалки на чистачките на фаровете имаш ли?
А знаеш ли как се включват?
Я сега измери височината на "оставащата" вода в казанчето и височината на дюзите на чистачките (спрямо земята)?
Никаква западна част няма да те оправи, ако не премахнеш "сифона" в системата.
В Самара (по-ранните версии) има едни удобни клапани. В niva-faq има куп други рецепти за проблема.
Ум не ми побира защо са го направили така.
Коментар
-
Да,Ясене,не бях се сетил за чистачките на фаровете.Те са по-ниско,разбира се,макар че никога не съм ги ползвал.Значи моята бабичка е 1,6 и имам бутон,който пуска чистачките на фаровете(незадържащ е).Работи само при включени къси светлини - не знам дали така трябва.Дали той пуска и течност,не знам.Но благодаря за жокера.
Дядо Владо,благодаря за предложението.Първо ще пробвам сам,ще сменя всички маркучи от - до,че са на 16 години все пак.Ако не става,ще се обадя.И това с бензина - ами прав си,разбира се - ама не се сетих.
Бъдете здрави.Ще говорим пак след пробата.Най-страшното в България е, че хората, които пращат SMS-и във ВИП-Брадър,
Коментар
-
Ами, пуска течност.
Моята е 1.6 последна версия. Чистачките на фаровете са свързани заедно с пръскалките на чистачките. Включват се когато са светнати фаровете и включиш пръскалките на предното стъкло.
А как трябва да е - както ти е удобно.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар