Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Питане за Жигула

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Питане за Жигула

сичко каде написа беше много хубаво но това "да му откъснеш роговете" не го схващам .
    На какво казваш "разпънка"?
    А това "чупещо се кормилно стебло" какво е това ,
    господи се едно ми говориш с някакви кодови имена ,това бойна мисия ли е ,верно ще правя машина за лов и за война ама баш толкова кодово !

Коментар

Ако терминологията ми те затруднява се чудя как ще правиш каквото и да е
      "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Еии намирисвах че това ще кажеш ,ти си от старата школа ,но аз съм стар майстор!
        Нищо че вчера имах рожден ден и направих 21 ,все пак незабраваи че имам помоща на Краз и Трапера което вобще не е малко ,аз я оценявам на безценна!
        А и огромното желание да го направя ,и средства има ,такаче тутофинито ,никои няма да ме спре даже и бог защото е с мен !

поздрави на всички изгнили ламарини ,огне и бензино дишашти ВАЗови мотори

Коментар

21 е сериозна възраст Тук имаме колега, който е доста по-млад, пък е доста осведомен и ще направи чисто нова Победа
          Просто ако искаш ще успееш.

Коментар

А бе я по добре вземи прочети всички теми бавно и старателно.

После ги обмисли.

Така след 4-5 години може да започнеш с въпросите на които сам не си си отговорил вместо сега само да се излагаш с въпросите ти който нямат нито някакъв смисъл,нито капка разум и си мисля,че само седиш и си пишеш тука така колкото ден да ти мине.

И колегата по горе е прав,че има и доста по малки от теб и мен аз съм на 22 който не ги мързи да мислят
            Луд умора нема,само се поти!!!

Коментар

Еее чакаите е хора ,другата другата година завършвам при това не какво да е а спец. иконимика ,и после магистратура счетоводство и контрол .
              Вие ме изкарахте прост като мангалче от комлука е, шегувам се .
              Зарекъл съм се да го направя ще го до направя и някои ден ще кажеше .... "еее тоз максим не се шегуваше!" само дано да не съм на 40 години тогава !

Коментар

Задай глупав въпрос и ще получиш глупав отговор
                Преди да питаш е редно да се запознаеш, поне бегло с устройството на автомобила и основните му компоненти. Тогава ще има нещо конкретно, което да се обсъжда. Иначе е просто "Бла, бла"..
                P.S.
                Kак си с успеха по български език и литература?

Коментар

Първоначално публикуван от Максим... Преглед на мнение
                  Еее чакаите е хора ,другата другата година завършвам при това не какво да е а спец. иконимика ,и после магистратура счетоводство и контрол .
                  Вие ме изкарахте прост като мангалче от комлука е, шегувам се .
                  Зарекъл съм се да го направя ще го до направя и някои ден ще кажеше .... "еее тоз максим не се шегуваше!" само дано да не съм на 40 години тогава !
                  Интелигентостта и културата нямат общо с техническата грамотност.
                  Георги Гатев

Коментар

Първоначално публикуван от trimata Преглед на мнение
                    Интелигентостта и културата нямат общо с техническата грамотност.
                    Имат! Много, при това...

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
                      Имат! Много, при това...

Идеята беше, че човекът е написал, че ще става бакалваър и т.н. и т.н. което не значи, че е технически грамотен. А културата няма връзка с техническата грамотност по никакъв начин.

Извинявай за спама в темата.
                      Георги Гатев

Коментар

Мен силно ме сърби модераторското, ама нямам права тука да трия, а картони гледам че вече си има.

Максиме, верно иди в лада-клуба. Ще намериш повече сродни души, а и правописът ти ще е приемлив там.

Коментар

Никога няма да ме убедите че Вишото няма общо с развитието на човек като цяло ... сега ще задам въпрос - Образованието развива ли мозъка или не ,щото аз маи затъпявам от него ?
                          По бъл и лит имах 5 в средното в дипломата верно бях връзкар ама и учих когато трябва .
                          Можете да затворите темата ако искате !
                          Но моля не я триите за да мога да си чета някои неща като ми потрябват по проекта ,помощ когато ми трябва ще намеря ,
                          мерси за всички сериозни постове на пичовете ... тази тема заприлича на боб с наденици и чимшир!
                          Полза от нея няма от средата нататък ,но бая постове ще потрябват отново мерси отново на сериозните !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X