Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Некачествени части !

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Некачествени части !

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
    А според теб ще тръгне ли ако е стегнат с тръба. Няма да може да излезе от сервиза. Мой колега си сложи оптимал лагер на форда. Същата работа, мина 3ри километра и го сменя на пътя, лагера се беше замазал. Колегата е 6 години механик в Мото Пфое, едва ли ще сгафи с монтажа на собствената си кола.
    При Нива не се забелязва изобщо, че е стегнат с тръба. Включително, следната случка:

излизам от сервиза (що ли изобщо влязох там), прибирам се и опипвам колелата за загряване. Едното горещо и пуска грес. Заподозрях какво са направили, но реших да експериментирам - отвих го и го завих нормално. 6000км оттогава. Важна подробност - бяха отваряли лагерите, но не ги бяха сменяли, сменяха скъсана полуос.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
      Спокойно, ще задере и десния, въпрос на време, ако е стегнат по същия начин. И тоя спанак го ядохме.
      Понеже вината си е в тях и ремонта си е за тяхна сметка ( + частите ) им казах да сменят и двата лагера

Коментар

Имал съм Нива и съм я сърбал същата попара - понеже на двата лагера не им личи очевАдно че са конусни и пишман-майсторите , които не го знаят , ги стягат до откат. Аз изкарах ден и половина . После почнах да си ги проверявам след влизане в сервиз- стягаш докато изчезне луфта и преди да затегне. Ако затегне - връщаш малко , по-добре лек ( ама лек) луфт , отколкото затягане.

Коментар

Първоначално публикуван от nedialko dimitrov Преглед на мнение
          Все съм мислил че има части ментета ама чак пък толкова
          Вчера си вземам Нивата от сервиз , в сервиза сменят : лагери на главината ляв и десен (незнам дали точно така се казва ) каре , маншон и други счупени от моето каране части . Потеглям си аз щастлив от сервиза ,карам около един километър и: свирене на гуми пушилка направо като в екшън едното колемо блокирало . Понеже имам много "дълбоки" познания решавам че е блокирало задно ляво колело (поне черната диря изглеждаше да е от него ) .
          Обаждам се в сервиза идва пътна помощ и откарва Нивела
          Днес отивам да видя какво става и кво да чуя :
          - Предният ляв лагер на главината е задрал
          Искам да допълня че винаги поръчвам по скъпи части
          Направо не знам какви части и от каде да си купувам
          За съжаление,у нас цената има малко общо с качеството...Предишните предни маншони на Синхрото ми станаха на парцали-буквално,за три месеца. Купих ги от сериозен магазин като оригинални.
          Животът е харизан кон според мен...

Теди

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X