Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Некачествени части !

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Некачествени части !

Все съм мислил че има части ментета ама чак пък толкова
    Вчера си вземам Нивата от сервиз , в сервиза сменят : лагери на главината ляв и десен (незнам дали точно така се казва ) каре , маншон и други счупени от моето каране части . Потеглям си аз щастлив от сервиза ,карам около един километър и: свирене на гуми пушилка направо като в екшън едното колемо блокирало . Понеже имам много "дълбоки" познания решавам че е блокирало задно ляво колело (поне черната диря изглеждаше да е от него ) .
    Обаждам се в сервиза идва пътна помощ и откарва Нивела
    Днес отивам да видя какво става и кво да чуя :
    - Предният ляв лагер на главината е задрал
    Искам да допълня че винаги поръчвам по скъпи части
    Направо не знам какви части и от каде да си купувам

До: Некачествени части !

Нали се сещаш,че е важно и колко са го стегнали самия лагер.

Коментар

Първоначално публикуван от Явор(dorzi) Преглед на мнение
      Да може Дано сега я оправят по добре

Коментар

Първоначално публикуван от nedialko dimitrov Преглед на мнение
        Да може Дано сега я оправят по добре
        Дано. И не трябва да им плащаш, защото колкото и менте да е даже и от "дрян" да е направен този лагер няма за 1км да задере. Причината за задирането му е изцяло в "правилния" монтаж в сервиза.

Коментар

Първоначално публикуван от Явор(dorzi) Преглед на мнение
          Някои стягат като на леките коли - с тръба, и през ум не им минава за нещо като регулировка. Точно такъв е случаят според мен.
          Don't hunt IF you can't kill
          първо 0883 после 333 накрая 448

LZ1BGD

Коментар

А според теб ще тръгне ли ако е стегнат с тръба. Няма да може да излезе от сервиза. Мой колега си сложи оптимал лагер на форда. Същата работа, мина 3ри километра и го сменя на пътя, лагера се беше замазал. Колегата е 6 години механик в Мото Пфое, едва ли ще сгафи с монтажа на собствената си кола.
            "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Лагери не знам, ама как съм трошил "руски" шарнири за по 3лв/бр , просто не е истина. После сложих Делфи и край, жми градО.

Коментар

Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнение
                Дано. И не трябва да им плащаш, защото колкото и менте да е даже и от "дрян" да е направен този лагер няма за 1км да задере. Причината за задирането му е изцяло в "правилния" монтаж в сервиза.
                Естествено всичко си е за тяхна сметка Поне доидоха след 10 мин с пътната помощ ( която пак си е за тяхна сметка )

Коментар

Първоначално публикуван от Lazar Преглед на мнение
                  Лагери не знам, ама как съм трошил "руски" шарнири за по 3лв/бр , просто не е истина. После сложих Делфи и край, жми градО.
                  Е за три лева кво друго да очакваш

Коментар

Първоначално публикуван от hammer Преглед на мнение
                    Някои стягат като на леките коли - с тръба, и през ум не им минава за нещо като регулировка. Точно такъв е случаят според мен.
                    Понеже смених и левият и десният лагер претполагам че ги е монтирал един и същ монтйор по един и същ начин Но блокира само левия , което ме навежда на мисълта че не е от начина на монтаж

Коментар

По същата тема искам да попитам как и колко трябва да бъде стегната гайката на полуоската. Смянах си сам каре и затова питам да не стане като при колегата.
                      Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Limited 2001г.

Коментар

колеги с руските части проблемът ми е много много стар,
                        отказах се да купувам оригинални руски , причината е че са много стари , произведени преди доста годинки , а нашите тарикати ги взимат за стотинки-проверено и доказано
                        Щарнир за 10 лв,-1000км отивам в магазина , аз така съм карал е одговора
                        лагери за главината , изобщо не могат да се съберат, черупката по малка от лагера- одговора на магазина е ти си го счупил
                        селенови втулки - горни 3 дни след монтажа се разпаднаха
                        мога много още таква случеи мога да изброявам
                        а най-фрапиращтия за 3 дни 6 спирачни помпи, смених в магазина , взимам монтирам и още докато обезвъздуша и тя протича, ужас
                        Аз нямам идея как да се предпазим от такива части, взимах гледаш всичко ок слагаш и те оставя в гората
                        "Ако не можеш да ги убедиш, объркай ги."

Коментар

Първоначално публикуван от Камен Калчев Преглед на мнение
                          колеги с руските части проблемът ми е много много стар,
                          отказах се да купувам оригинални руски , причината е че са много стари , произведени преди доста годинки , а нашите тарикати ги взимат за стотинки-проверено и доказано
                          Щарнир за 10 лв,-1000км отивам в магазина , аз така съм карал е одговора
                          лагери за главината , изобщо не могат да се съберат, черупката по малка от лагера- одговора на магазина е ти си го счупил
                          селенови втулки - горни 3 дни след монтажа се разпаднаха
                          мога много още таква случеи мога да изброявам
                          а най-фрапиращтия за 3 дни 6 спирачни помпи, смених в магазина , взимам монтирам и още докато обезвъздуша и тя протича, ужас
                          Аз нямам идея как да се предпазим от такива части, взимах гледаш всичко ок слагаш и те оставя в гората
                          Никога не купувам руски части Винаги вземам възможно наи качественото което се предлага

Коментар

При мен алтернатор. Ту зарежда ту не зарежда, сменяме с нов - същия проблем . Майстора се хвана за главата. Оказа се че новия алтернатор е дефектен и прави същия проблем като стария. Е поне се посмяхме...

Коментар

Първоначално публикуван от nedialko dimitrov Преглед на мнение
                              Понеже смених и левият и десният лагер претполагам че ги е монтирал един и същ монтйор по един и същ начин Но блокира само левия ...
                              Спокойно, ще задере и десния, въпрос на време, ако е стегнат по същия начин. И тоя спанак го ядохме.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X