Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съвет за лада нива 1.7i (вибрации)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

колека какво стана с тресенето
    за НАР съм чувал че ги внасят от турция.
    Миналата седмица пак там ми вдигнаха кръвното на ента степен.една нива на 10 000 км за 3 път и правят 3,5 и един път и задна,и оправданието е че си биле такива ,правили си проблем
    Глупости на търкалета..
    АБЕ ХОРА СПРЕТЕ ДА КУПУВАТЕ ОТ ТАМ
    "Ако не можеш да ги убедиш, объркай ги."

Коментар

здравейте,ще си купувам нижа 1.7 инж. ще ми я докарат от Италия,да очаквам ли тресене,като е правена за Западна европа може би е по добра от другите,какво ще ме посъветвате.Мерси

Коментар

Първоначално публикуван от ctrlaltdel
        здравейте,ще си купувам нижа 1.7 инж. ще ми я докарат от Италия,да очаквам ли тресене,като е правена за Западна европа може би е по добра от другите,какво ще ме посъветвате.Мерси
        Очаквай най-лошото, за да бъдеш после приятно изненадан!
        Nissan NP 300 '10, Honda Transalp '94, а сега и TLC 90 '97

Коментар

Re: Съвет за лада нива 1.7i (вибрации)

Най-вероятно е кардана, поне при мен е от това, беше ударен на един камък и го смениха, но явно новия не го бива много... и сега при скорост над 75км/ч тресе, все едно цялата кола ще се разпадне

Коментар

Re: Съвет за лада нива 1.7i (вибрации)

Всички джипове от този клас или SUV, както би трябвало да се наричат си вибрират, но никой не си признава. Проблема е в лошите ни пътища. Не казвам че е върха, просто колата е добра.
            Случайността е съвпадение на обстоятелства, предварително обмислени и организирани!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,310 в 20:45 на 05-12-25.

Зареждам...
            X