Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какви амортисьори слагате на Нивите?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Какви амортисьори слагате на Нивите?

Здравейте.Искам да споделя някой впечатления от Monroe 4X4 Adventure.Колеги не си копувайте такива амортисьори!От няколко дни започна да ми тропа нещо,та се зачудих какво може да е-казах си тя мойте навлиза в критичната(90хил.км) и си помислих,че е нещо по предницата-да ама не!Така известните и здрави Monroe единия от тях е здал багажа,а са на около 50 000км.Когато ги копувах,то не бяха едни хвалби едни сравнения с руските-е направих сравнение.8години дрънкам Fenox-и на старата ми нива и няма никви проблеми.1.5години ползвам Monroe и ето скапаха се,та сега имам един здрав и едни калпав(изпуснал) или поне целият е омаслил-а уш газови,странна работа ама все едно де.Минавам или на Уазкови или на такива от БУС-аз повече Западно на Нива не слагам!Поздрави

Коментар

Новата Нива 35 000 км карам с руските и са добре. На старата ги смених с Монро на 20 хил. и изкараха 80 хил. После ги смених със Sachs (в оригинални кутии, но не бяха сини, а черни, може и да са менте). Вече не знам кога какво купувам - оригинал или "реплика". Шибана работа...
      ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

На мойте Монрота пише,че са произвеждани в Белгия-ама колко е вярно незнам.Останах много недоволен от Монро,затова си търся и друга алтернавита-обсмислях за спортно окачване,но паради това,че юркам нивата постоянно с товар-не ми се иска да дам 1000лв+ и да се скапе всичко на 40-50к км.

Коментар

Аз чух добри думи за Каяба, но ми се сториха скъпички и сложих Аl-ko. 10000км карам с тях и нямам оплаквания.
          Александър

Коментар

Аз наскоро си купих и смених с руски същите като старите. Не съм недоволен, но и не знам друго

Коментар

Първоначално публикуван от philipp Преглед на мнение
              Аз наскоро си купих и смених с руски същите като старите. Не съм недоволен, но и не знам друго
              Мисля, че не си сбъркал. А за другите виж мненията във форумите...
              ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Всъщност бях изправен пред избора на axlastro точно в НАР. Цените бяха равни, което ме насочи към руските амортисьори. Колкото и да е - винаги руското е по-евтино от всичко, което не е китайско. И ако видиш нещо руско на цената на "западно" - нещата звучат със съмнителен китайски акцент Като гледам сме сменяли почти по едно и също време. То ще се чуе кой ще проплаче първи

Коментар

Карам с амове на "Мастър спорт" вече над 30 000км.За сега ядове няма.Бройката им е 25лв.
                  Последно редактирано от Янко Желязков; 04-02-11, 00:14.

Коментар

Първоначално публикуван от Янко Желязков Преглед на мнение
                    Карам с амове на "Мастър спорт" вече над 30 000км.За сега ядове няма.Бройката им е 25лв.
                    Eдни такива жълти в червени кутии?

Коментар

Първоначално публикуван от Morskia Преглед на мнение
                      Eдни такива жълти в червени кутии?
                      Да,жълти и мисля,че бяха точно в червени кутий.Пише,че са Немски.На мен много не ми се вярва,но в това няма значение.Важното е,че за цената си излязоха имане.

Коментар

Първоначално публикуван от Янко Желязков Преглед на мнение
                        Да,жълти и мисля,че бяха точно в червени кутий.Пише,че са Немски.На мен много не ми се вярва,но в това няма значение.Важното е,че за цената си излязоха имане.
                        Мерси - тъкмо намерих кой ги внася и са на смешни цени - ще взема скоро и ще сложа отпред! Даже и гаранция им дават, да видим какво ще стане!

Коментар

Аз ги смених с Монро . Поради грешка на майстора , нещо тропаше по предницата и той реши , че са амовете . Да ама не , беше накрайник на кормилната щанга . И сега си имам резерва . Иначе на Монрото му дават 3г гаранция не , че ги хваля но за сега съм доволен . На предишната кола бях пак с Монро и се държаха прилично като се има в предвид , че карах Опел кадет комби а го третирах като джип . Още са живи близо 5г .

Коментар

Момчета, кажете някакви амортисьори на сносна цена, за по голям ход на окачването, отпред, отзад съм го решил???Може и от руски автомобили, че покрай мен е пълно..
                            За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
                            Honda Dominator 650
                            088ЧЧ93979-->Борис
                            0878956Ч38-->Борис

Коментар

Колеги я си кажете мнението за KYB - газови двутръбни - заслужава ли си изобщо да ги гледам. Преди време сложих AL-KO и вече ми се струва, че са за смяна, голямо люлеене пада. Колата се кара навсякъде, бързо и душмански.

http://www.kyb-europe.com/shocks-excel-g.html - това е модела, на който съм се спрял и го има наличен (65 лв./бр)

П.П. И яде гуми отпред, а предницата е регулирана....
                              Последно редактирано от axlastro; 20-08-11, 19:18.
                              Александър

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X