Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво се случи с НИВАта на nyvatest....

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Какво се случи с НИВАта на nyvatest....

След почти месец престой на НИВАта пред блока,заради изкривен заден мост и пускането и отново във движение кефът беше голям.Сложих задните пружини и амове които Недялко ми даде,направих центровка на газовата,пооправих други малки проблемчета по окачването и отново на пистата.
    Една седмица кеф и всичко приключи.При едно спускане по черен път с несъобразена скорост (около 40/50км/ч)спуках гума.От там няколко салта във въздуха,удар в един бурдюр и спрях ведно дърво.За щястие се оттървахме (аз и двама приятели)само със уплаха.
    Общо взето това е.Ето и снимки http://forum.offroad-bulgaria.com/album.php?albumid=110
    Сега идва въпросът какво да я правя?Изкривени таван ,врати ,калници и счупен паразитен хебел .
    Където Бирата, Там и Аз...

До: Какво се случи с НИВАта на nyvatest....

нали вие сте живи и здрави,по това което виждам от джипа,само на части,купето не става и най вероятно е усукано,за да се изпъне и прави ще трябват кинти с които можеш да си вземеш друга такава и тази за донор,поне аз така бих направил.Маи и задният мост се е разкривил,а и нали нивата е самоносеща конструкция....

Поздрави

Коментар

Важното е, че нищо ви няма

Коментар

Важното е, че сте живи и здрави.

Коментар

Важното е, че сте минали тънко... А Нивата? - наблизо е ДМЗ...
          "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Курбан трябва да правите на тази дата
            Късметлии.

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
              След почти месец престой на НИВАта пред блока,заради изкривен заден мост и пускането и отново във движение кефът беше голям.Сложих задните пружини и амове които Недялко ми даде,направих центровка на газовата,пооправих други малки проблемчета по окачването и отново на пистата.
              Една седмица кеф и всичко приключи.При едно спускане по черен път с несъобразена скорост (около 40/50км/ч)спуках гума.От там няколко салта във въздуха,удар в един бурдюр и спрях ведно дърво.За щястие се оттървахме (аз и двама приятели)само със уплаха.
              Общо взето това е.Ето и снимки http://forum.offroad-bulgaria.com/album.php?albumid=110
              Сега идва въпросът какво да я правя?Изкривени таван ,врати ,калници и счупен паразитен хебел .
              на части или за части

Коментар

Първоначално публикуван от kograman Преглед на мнение
                нали вие сте живи и здрави,по това което виждам от джипа,само на части,купето не става и най вероятно е усукано,за да се изпъне и прави ще трябват кинти с които можеш да си вземеш друга такава и тази за донор,поне аз така бих направил.Маи и задният мост се е разкривил,а и нали нивата е самоносеща конструкция....

Поздрави
                Основните удари са по горната част на купето.От долу няма поражения освен паразитният хебел.моста си е добре.Има НИВА в една морга,но е много изгнила.Та се чудя дали може да се присади тавана,че цялото куще се е много работа да се сменя?

Коментар

тя Нивата е ясна, добре че на вас ви няма нищо, пу-пу

Коментар

Основните удари са по горната част на купето.От долу няма поражения освен паразитният хебел.моста си е добре.Има НИВА в една морга,но е много изгнила.Та се чудя дали може да се присади тавана,че цялото куще се е много работа да се сменя?
                    Нива - Кабрио

Коментар

Привет!
                      Мисля, че най добре е да се смени цялото купе...ама там както прецениш...
                      Тихомир правилно ти каза да отидеш на църква и да запалиш свещ...надявам се си го направил...
                      Важното е, че вие сте здрави.
                      Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
                      .................................................................................................
                      Е. Абу

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение
                        Нива - Кабрио
                        И аз за тива си мислех ама не мога да я узаконя а и никои няма да иска да се вози при мене без таван

Коментар

И аз за тива си мислех ама не мога да я узаконя а и никои няма да иска да се вози при мене без таван
                          Привет!
                          Защо бе приятелю...какво толкоз...ми взимаш им по една каска и готово...даже някъде из форума мисля, че някой колега прадлагаше от тези старите войнишките...даже с тях ще е по гъзарско...
                          Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
                          .................................................................................................
                          Е. Абу

Коментар

Ей, като видях газовата бутилка изтръпнах! Колегите вече ти писаха - радвайте се, че сте живи и здрави.

Относно това, какво да правиш от тук нататък, според мен се отървай от желязото. Седяла не знам си колко време пред блока, крив мост, а сега и това...Махай я. Това просто не е била Твоята кола.

Коментар

Ужас, верно свещ трябва да си запалиш .... Таван може да присадиш и не е толкова трудно, но това вече не е кола. Аз лично винаги ще имам едно наум ако се возя в нея и няма да съм спокоен на път. Махай я или ако ти се разправя, разглоби я и на части ....
                              "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                              Неизвестен мъдрец

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X