Обява

Свий
Няма добавени обяви.

охлаждането - Голям Проблем

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: охлаждането - Голям Проблем

Проверено единия предпазител е изгорял по-късно днес ще го сменя, че в момента нямам под ръка. Нямах представа , че електромоторите са разделени на отделни кръгове и предпазителите не влизаха в планиранита проверка благодаря отново.
    Land Rover Discovery II 3,9 V8
    Лада Нива 21214 1,7i

Коментар

Първоначално публикуван от blackfirefly Преглед на мнение
      Ето ти една схема от която може да се ориентираш как са свързани вентилаторите на охлаждането.
      Спам: Точно тия цветни електросхеми из руските книги за ВАЗ са нещото, заради което всеки път като отворя западно сервизно ръководство, псувам като хамалин. Просто, ясно и прегледно, за разлика от западняците, пестящи мастило.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
        Спам: Точно тия цветни електросхеми из руските книги за ВАЗ са нещото, заради което всеки път като отворя западно сервизно ръководство, псувам като хамалин. Просто, ясно и прегледно, за разлика от западняците, пестящи мастило.
        Спам на спама:
        Познай сега, защо въпреки осезаемите разлики в качеството, не мога да се насиля да прибера нещо не-руско в папката с големите талони...

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
          Спам на спама:
          Познай сега, защо въпреки осезаемите разлики в качеството, не мога да се насиля да прибера нещо не-руско в папката с големите талони...
          Не бе, аз и с другото се оправям, ама се пуля известно време и споменавам на производителя роднините. А на схема като на картинката по-горе всичко се вижда с един поглед. По отношение на сервизни ръководства и тем-подобни просто руснаците са си по-добри.

А точно за мойто терано, понеже е междинен модел, се ползва сервизното ръководство от старото, към което има "supplement"-и за нещата, дето са променени, като двете общо са 2 книжки А4 сигурно към 600-700 листа. Слава богу че са издали ново, за следващия модел, разликите с което са малки в по-голямата им част.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

тъй, тъй. А аз в цивилния живот съм радикален привърженик на отворения код.

Коментар

Днес след като смених предпазителя забелязах, че въпросният електродвигател се завърта по трудно и не може да се развърти като другия. А когато го въртя на ръка не се осеща да го спира нещо, опреденено не е с по-голямо механично съпротивление от този до него. Мисля да го сваля като се затопли малко и да видя на какво се дължи тая щуротия. За сега съм махнал предпазителя за да не се товари.
              Land Rover Discovery II 3,9 V8
              Лада Нива 21214 1,7i

Коментар

Първоначално публикуван от mkenzie Преглед на мнение
                Днес след като смених предпазителя забелязах, че въпросният електродвигател се завърта по трудно и не може да се развърти като другия. А когато го въртя на ръка не се осеща да го спира нещо, опреденено не е с по-голямо механично съпротивление от този до него. Мисля да го сваля като се затопли малко и да видя на какво се дължи тая щуротия. За сега съм махнал предпазителя за да не се товари.
                Има нужда от нови четки. Мисля аз.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                X