Здравейте .Паленето сутрин е нормално оборотите се вдигат нормално и след известно време падат както си му е реда.Обаче при подаване на газ ако не е по загрял двигателя като че ли се дави и прекъсва и не иска да се из форсира.След десетина минути работа всичко се оправя и колата си върви нормално.Ако я запаля на газ този проблем го няма.Къде може да е причината?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Нестабилни обороти при палене.
Свий
X
-
От: Нестабилни обороти при палене.
Нямам си на идея , знам , че е със автоматичен смукач. След малко ще го снимам да го кача. И да питам там от него има една тръбичка за маркуч , но нямам маркуч и не знам къде да се сложи. След малко ще кача снимки.
Коментар
-
Извинявам се първо , че използвам темата на колегата.
Ето и снимки на карбуратора и за маркучите които питам.
Това е карбуратора не знам какъв модел е.
На тези снимки съм отбелязал маркучите с цвят следователно кой цвят къде отива.
Червения е слаган скоро защото следвах логиката , че синия маркуч ходи от другата страна
А пък тези 2 те бяха празни и ги сложих така. Не съм сигурен кое за къде е и въобще така ли е.
Коментар
-
Аз кабел на карбуратора не съм виждал. Свалях го целия дори при смяна на гарнитура на колекторите. Но кабел нямаше само маркучи.Първоначално публикуван от kameno karp Преглед на мнениеКато извадиш кабела на ЭПХХ губят ли ти се оборотите или е без промяна?Това е единствения кабел,дето е забучен в карба.
Къде трябва да се намира този кабел. А от снимките разпозна ли какъв е карбуратора да си знам и аз
.
Коментар
-
Карбуратора е Солекс хххххххх53.Карбуратора си баш правилния за тая Нива.
https://www.google.ru/search?q=%D0%B...=1510063521262
Това дето е отбелязано с 1 е ЭПХХ.Последно редактирано от kameno karp; 07-11-17, 17:38.Риболовът е болест,която не се лекува,а само се задълбочава.
Коментар
-
Първоначално публикуван от kameno karp Преглед на мнениеКарбуратора е Солекс хххххххх52.Карбуратора си баш правилния за тая Нива.
https://www.google.ru/search?q=%D0%B...=1510063521262
Това дето е отбелязано с 1 е ЭПХХ.
Ми аз така до колкото виждам и се ориентирам. Това жълтото би трябвало да е ама на мен е забит някакъв болт май там.
Колата е и на газ на газ няма никакви проблеми. Проблема е на бензин пали гасне или ако задържи не се форсира. Форсирането май го разбрах от къде е тоя маркуч беше тънък и вакума го смачкваше сега е друг маркуч , но няма обороти и гасне а на газ си има обороти освен да пробвам да вдигна оборотите на бензин до нормално да вида дали ще гасне и после от газта да ги намаля.
Коментар
-
Тук пише всичко.На другата страница съм качил клипчета,изгледай ги и всичко ще ти се изясни.
http://www.offroad-bulgaria.com/show...t=79021&page=2Риболовът е болест,която не се лекува,а само се задълбочава.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
.
Коментар